Nandi van Beurden

In 2021 won Nandi de televisiezoektocht ‘Op zoek naar Maria’ (AVROTROS) en mocht daarmee de hoofdrol vertolken in ‘The Sound of Music’.

Nandi van Beurden in musicals

Nandi studeerde in 2015 af met deze rol aan het Fontys Conservatorium. In 2016 speelde ze in ‘Disney’s Beauty and the Beast’ als ensemble en understudy Belle. Na een jaar in Duitsland te hebben gespeeld bij Mary Poppins in het ensemble en als understudy Winifred Banks, keerde ze terug naar Nederland voor ‘Was Getekend, Annie M.G. Schmidt’ als ensemble en understudy Jonge Annie (2017-2019).

In 2019 speelde Nandi afwisselend de rollen Amélie, Gina en Amandine/Philomene in ‘Die Fabelhahe Welt der Amélie’ in München. In 2020 was Nandi korte Gjd te zien als Ireen Allooy in ‘Hello, Dolly!’  Nandi was ook te zien als Miete in ‘Dagboek van een Herdershond’. In de voorstelling van Jon van Eerd speelt ze in de komedie ‘Zo Vader, Zo Zoon!’.

Nandi speelt ook de hoofdrol in de musical De Tocht.

Nandi van Beurden op TV

Nandi won in 2021 ‘Op zoek naar Maria’ (AVROTROS). Ook heeft ze de Nederlandse stem ingesproken van Prinses Barbara in de bioscoopfilm ‘My Sweet Monster’ en van Pepa Madrigal in de Disneyfilm ‘Encanto’. Daarnaast speelde ze een gastrol in de serie IRA: The Spectacular. (VPRO/PUPKIN)

Leuk om te lezen

Op deze pagina van Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop. 

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.