Wolter Weulink

Wolter studeerde Muziektheater aan het conservatorium in Arnhem. Hij studeerde in 2013 af met een zelfgeschreven solovoorstelling, die hem een finaleplaats opleverde op het Groninger Studenten Cabaret FesGval.

Acteur Wolter Weulink

Sindsdien is Wolter werkzaam in het theater als acteur, zanger en muzikant. Hij speelde in de met een Zilveren Krekel bekroonde voorstelling ‘Dissus, verdwaal mee in de Odyssee’ van KwaPa Jeugdtheater en was te zien in o.a. ‘DolRe WeerwolRe’ en ‘Dummie de Mummie’ van Rick Engelkes ProducGes.

Daarnaast vertolkte Wolter de rol van Derk Smoes in theaterspektakel ‘Het Verzet Kraakt’. In seizoen 2018-2019 was Wolter te zien in ‘All Stars de musical’. In 2020 en 2021 speelde hij een rol in de voorstellingen van ‘Meneer Monster’.

Ook speelde Wolter in de Musical ‘14, het Theaterspektakel, over het leven van Johan Cruijff’.

Wolter Weulink op TV

Op TV was Wolter te zien in o.a. ‘DerGgers en Het Geheim van Sint-Maarten’. Ook werkt Wolter als toetsenist en pianist.

Zo trad hij op met poparGest Merol en was hij onderdeel van de Tante Joke Karaoke Band. Wolter brengt muziek uit onder zijn eigen naam.

 

 

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.