Nieuw in het theater

Nieuw in het theater

Mis nooit meer iets!

Nederland is een theaterland. Er is een enorm aanbod aan grote en kleine voorstellingen. Beroemd zijn de musicals zoals Sister Act met Simone Kleinsma in het AFAS Circustheater in Scheveningen. Maar ook is er –ook in uw omgeving- een veelheid aan theaterproducties. Terwijl de voorstellingen in de theaters nog gaande zijn, wordt er achter de schermen al volop gewerkt aan het nieuwe theaterseizoen. Theaterproducenten zijn voortdurend bezig met het ontwikkelen van voorstellingen zoals musicals, dans, cabaret, toneelstukken en ballet.

Voor de zomerstop presenteren de theaters en schouwburgen hun programma’s voor het volgend seizoen middels de theatergids en hun eigen website. U kunt dan al de kaarten reserveren, veelal met vroegboekkorting. Daarnaast zijn er vaak leuke activiteiten zoals workshops.

Wij adviseren u de kaarten bij het theater te bestellen en niet via ticketservices. Hier betaalt u vaak veel meer doordat zij op grote schaal kaarten inkopen bij de theaters om ze vervolgens met aanzienlijke winst weer te verkopen via het Internet. Weet waar u koopt!

Reprises

Een reprise is een theatervoorstelling die al meerdere jaren succesvol is geweest en na een jaar van afwezigheid nog een keer terug komen. Middels een campagne worden ze opnieuw aangeboden aan het publiek.

Aanbod in uw buurt!

Ongeacht in welke provincie u woont, er is altijd aanbod. Van Groningen tot Limburg, zoek op onze site naar het nieuwste aanbod in uw omgeving.

Volg ons

Wilt u er zeker van zijn dat u kaarten voor een nieuw uit te komen voorstelling kunt bemachtigen, houd u deze pagina dan goed in de gaten. Wij presenteren u als een van de eersten een compleet overzicht van allerlei soorten voorstellingen; voor volwassenen, gezinnen, kinderen, groepen etc. Ideaal voor als u bijvoorbeeld een bijzonder cadeau zoekt voor een verjaardag of jubileum of gewoon voor uzelf!

Wilt u automatisch op de hoogte gehouden worden? Abonneer u dan op onze nieuwsbrief, like ons op Facebook en volg ons op twitter.