Helaas, deze voorstelling is afgelopen.

De voorstelling waar je naar zocht speelt niet meer in de theaters.

Klik hier voor het overzicht van huidige voorstellingen

La Paloma ‘reprise’

La Paloma 'reprise'

La Paloma ‘reprise’ La Paloma reprise theaters in nederland

Voor de derde keer in vijftig jaar werken de drie Grande Dames van het Nederlandse toneel samen: Ingeborg Elzevier, Sigrid Koetse en Kitty Courbois. La Paloma werd speciaal voor hen geschreven en beleefde in januari 2014 een succesvolle première.

‘Drie zussen met tragiek, humor en veel vakmanschap’ schreef Het Parool. NRC oordeelde ‘Sigrid Koetse is de onbetwiste diva van het stel, met een klassiek soort allure. Ingeborg Elzevier is de comédienne die maar haar wenkbrauwen hoeft op te trekken om komisch te zijn. En naast hen is Kitty Courbois misschien wel de modernste, omdat ze haar woorden vaak iets ambivalents meegeeft.’

Het Verhaal

In La Paloma leven twee oude dames een deel van het jaar in een zomerhuisje in het bos. Weg uit die drukke en onoverzichtelijke stad. Het lijkt een vredig bestaan, maar dan verschijnt hun oudste zuster ten tonele. Wat is de reden van haar komst? Wat zijn dat voor klusjes waar kleinzoon Daan het zo druk mee heeft? En is de dreigende opheffing van het huisjespark meer dan een gerucht?

Lapaloma speelt in vele theaters in Nederland. Onder andere in Friesland, Zuid-Holland, Noord- Holland en Groningen.

Bron: HummelinckStuurman