Helaas, deze voorstelling is afgelopen.

De voorstelling waar je naar zocht speelt niet meer in de theaters.

Klik hier voor het overzicht van huidige voorstellingen

Nieuwe sprookjesmusical Pinokkio

Nieuwe sprookjesmusical Pinokkio

De Sprookjesmusical Pinokkio is een sprookje welke als musical wordt verteld exclusief in de Efteling.

Musical Pinokkio

De nieuwe sprookjesmusical Pinokkio wordt een sprookjesmusical voor en door kinderen. Tijdens iedere voorstelling spelen namelijk weer volop kinderen mee, waarvan het grootste deel eenmalig.

Reis mee naar een prachtig Italiaans dorpje waar de vriendelijke timmerman Gepetto woont. Een timmerman die al maanden aan een grote houten pop timmert die hij Pinokkio noemt. Stiekem dromend van een eigen zoon. Als op een dag een fee Pinokkio tot leven tovert, kan Gepetto zijn geluk niet op. Nou ja, voor heel even dan.

Goed luisteren doet Pinokkio namelijk niet. Hij wil liever op avontuur, de gekste dingen meemaken. De hele wereld bij de neus nemen.

Maar ook Pinokkio draagt een grote wens met zich mee. Deze ondeugende houten pop wil namelijk het allerliefst een écht jongetje zijn. Maar of dit sprookje uit gaat komen…?

Creatief team

Het creatief team van de sprookjesmusical Pinokkio en de Efteling gaan samen aan de slag om van de musical een bijzonder avontuur te maken voor jong en oud. Pinokkio is de 13e musical van Efteling Theaterproducties en wordt geheel in eigen huis gemaakt.

Cast Pinokkio

Alexandra Alphenaar speelt de Blauwe Fee in deze sprookjes musical, naast Alexandra spelen ook Barry Beijer, Ara Halici en Simon Zwiers ook een rol. Pinokkio wordt gespeeld door vier jonge jongens; Thijs Overspelt, Jannes Heuvelmans, Max Mies en Davy Gomez.

Naast de vaste cast spelen er iedere dag ook nog eens dertig kinderen eenmalig mee. De Efteling wil met deze unieke vorm honderden kinderen de kans geven om mee te spelen in een echte musical.

Voorstellingen Pinokkio

Deze voorstelling is afgelopen.

De sprookjesmusical Pinokkio is vanaf september 2015 exclusief te zien in het Efteling Theater op woensdag, zaterdag en zondag. Een bijzonder ondeugend avontuur voor en door kinderen.

Bron: Efteling

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.