Onze cabaretaanraders voor theaterseizoen 2018-2019!

Het nieuwe theaterseizoen staat weer voor de deur en we hebben er zin in! Seizoen 2018-2019 biedt voor ieder wat wils en ook qua cabaretvoorstellingen is er weer van alles om naar uit te kijken. Hieronder enkele cabaretvoorstellingen waar wij naar uitkijken in seizoen 2018-2019.

Nienke Plas – Van de hak op de tak

De bekendheid van wervelwind Nienke Plas begon in 2016, toen ze op Facebook een video van haarzelf plaatste. Hierin uitte ze haar frustratie omdat haar vriend op een feestje was waar haar grote held Lady Gaga optrad terwijl zij thuis op de bank zat. Ze kreeg allemaal leuke reacties van haar vrienden en haar vriend vond dat ze dit elke week moest gaan doen. Ondertussen bekijken wekelijks zo’n 600.000 mensen haar komische video’s en heeft ze tienduizenden volgers op Instagram, Facebook en YouTube. Met ‘Van de hak op de tak‘ debuteert ze in het theater. Nienke is optimistisch als een blij ei maar kan tegelijkertijd zeiken als een azijnpisser. In deze voorstelling zullen haar harde grappen, Amsterdamse humor en absurdisme ongetwijfeld terug komen. Mis dit feestje niet!

Arjen Lubach LIVE

Met zijn televisieshow ‘Zondag met Lubach’ bereikte Arjen Lubach al een miljoenenpubliek. Wat niet iedereen weet is dat hij ook al meer dan tien jaar lang in verschillende formaties te zien was in de Nederlandse theaterzalen. In seizoen 2018-2019 keert hij weer terug, dit keer alleen. In deze voorstelling laat hij zich zien van zijn persoonlijke kant en hij pakt de draad weer op. Als die er tenminste nog is. Komt dat zien!

Roué Verveer – Heppie de Peppie

Roué Verveer staat alweer met z’n achtste programma in het theater. Hij behoort tot de top van de Nederlandse cabaretwereld en hij wordt geprezen om zijn scherpe grappen, slimme improvisaties en enthousiaste speelstijl. Hij heeft een eigen kijk op de wereld die hij op grappige en originele wijze verkondigt, hij praat in geuren en kleuren over wat hij meemaakt. Heppie de Peppie is op en top Roué!

Anne Neuteboom – Kijk haar gaan

In 2013 studeerde Anne Neuteboom af aan de Koningstheateracademie en in 2015 werd ze winnaar van het cabaretfestival Cameretten. Na haar eerste soloprogramma WEG staat ze nu in de theaters met ‘Kijk haar gaan‘. Wat te verwachten? Anne maakt maatschappelijk betrokken cabaret anno 2018. Verwacht geen zure, maar juist een frisse analytische blik. Anne doet namelijk schaamteloos aan keihard positivisme. Wij zijn benieuwd!

Bekijk hier alle cabaretvoorstellingen.

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.