Openluchttheater De Doolhof Tegelen

De Drink 60, 5932 CP Tegelen | 077 373 4754 | Google maps

Openluchttheater De Doolhof Tegelen

In een prachtig groen park in Limburg vindt u Openluchttheater De Doolhof. Openluchttheater in Tegelen. De Doolhof beschikt over een mooie overdekte tribune waar ruim 3500 bezoekers kunnen genieten van een van de openluchttheater voorstellingen.

Openluchtvoorstellingen

Centraal in het park ligt de speelruimte met een totale breedte van 75 meter en een diepte van 45 meter. Deze wordt gekenmerkt door een terrasachtige structuur, niveauverschillen en talrijke verbindingen via trappen, poorten en paden.

Samen met de centrale tempel geflankeerd door twee paleizen is het geheel ruim 70 jaar geleden ontworpen als vast decor voor de passiespelen. Telkens opnieuw blijkt dat dit klassieke decor ook voor diverse andere evenementen als een perfecte achtergrond kan fungeren.

Voor zowel zakelijke als culturele evenementen bent u bij Openluchttheater De Doolhof in Limburg aan het juiste adres.

Werkgroep

Het Openluchttheater werkt samen met een enthousiaste groep vrijwilligers die iedere maandagmiddag in de Doolhof allerlei voorkomende werkzaamheden verrichten om het theater in goede staat te houden. Het Openluchttheater kan niet zonder deze werkgroep.

Uiteraard is het Openluchttheater blij met alle hulp en mocht u een maandag middag niets te doen hebben? De werkgroep kan nog hulp gebruiken. Loop gerust eens binnen!

Agenda Openluchttheater De Doolhof

Ieder ‘openluchttheaterseizoen’ is ongeveer van maart tot september. Het is ieder seizoen weer een gevarieerde aanbod van het openluchttheater is van cabaret, muziek tot toneelvoorstellingen voor jong en oud.

bekijk-de-programmering

 

Contactgegevens Openluchttheater De Doolhof Tegelen

Postbus 3004 5930 AA Tegelen
Telefoon: 077 – 373 47 54
E-mail: [email protected]

Website

Leuk om te lezen

Op deze pagina van Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop. 

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.