Openluchttheater Eibergen

Grotestraat 46, 7151 BD Eibergen | 0545 474 568 | Google maps

Openluchttheater Eibergen

Openluchttheater Eibergen, één van de mooiste openluchttheaters van Nederland! Dit theater ligt op een unieke plek, zo’n honderd meter achter het centrum van het dorp. Het is gelegen midden in het wandelpark De Maat, waar het heerlijk vertoeven is.

Het theater is uitstekend te bereiken met de fiets, in de bus en met de auto. Er is direct naast het theater zelfs een gratis parkeervoorziening.

Openluchttheater Eibergen heeft wel 1100 zitplaatsen voor bezoekers, voor het podium is een klein stagedeelte en een swingvloer. Er is een boeiend aanbod aan voorstellingen, het varieert van dance-events tot oecumenische kerkdiensten en van kindervoorstellingen tot popconcerten. Onder andere grote namen als Herman van Veen en Racoon kunt u hier aantreffen.

Agenda Openluchttheater Eibergen

Ieder jaar heeft het openluchttheater een veelzijdig en gevarieerd programma samengesteld.

bekijk-de-programmering

 

Contactgegevens Openluchttheater Eibergen

Grotestraat 46 7151 BD Eibergen
E-mail: [email protected]

Website

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.