Openluchttheater Mariahout

Mariastraat 27a, 5738 AH Mariahout | Google maps

Openluchttheater Mariahout

Openluchttheater Mariahout

Openluchttheater Mariahout is één van de mooiste natuurtheaters van Nederland.

Er zijn in het voorjaar en in de zomer volop voorstellingen. Het Openluchttheater is goed toegankelijk en heeft een divers aanbod aan voorstellingen. De mooie locatie en bijzondere sfeer maakt een bezoek aan het theater tot een zeer geslaagd uitje.

Het theater ligt in het hart van Mariahout en is makkelijk te bereiken per auto of fiets. Er is voldoende parkeergelegenheid.

Een voorstelling in de buitenlucht is iets speciaals, genieten van de beste artiesten terwijl je de vogels hoort fluiten. Wij hopen u het komende seizoen te mogen ontmoeten in ons prachtige theater tijdens één van de vele voorstellingen!

Agenda Openluchttheater Mariahout

Bekijk de programmering van het Openluchttheater in Mariahout, Noord-Brabant.
bekijk-de-programmering

 

 

Contactgegevens Openluchttheater Mariahout

Mariastraat 27a
5738 AH Mariahout
Tel: 0499 422508
E-mail: [email protected]

Website

 

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.