Pand P Eindhoven

Leenderweg 65, 5614 HL Eindhoven | t: 040 303 21 70 | Google maps

Pand P Eindhoven

Het Nieuwe Theater, Parktheater Eindhoven en jeugdtheatergezelschap Hetpaarddatvliegt hebben de coöperatie Pand P opgezet.

Onder deze nieuwe naam werden in theaterseizoen 2015/2016 de deuren geopend van een nieuw kunstpodium voor alle uitvoerende kunstvormen waaronder muziek, toneel en dans. Met de doelstelling om een open huis te zijn waar jeugd, amateur en professional elkaar aanvullen en versterken. Waar alle dagen van de week iets gebeurt. Waar de buurt weer zijn ‘thuis’ kan vinden en maken.

Voorstellingen Pand P

Een open podium betekent geregeld een voorstelling op het gebied van muziek, dans en toneel, voornamelijk met jeugd, amateurs, theatermakers en kleinschalige professionele voorstellingen, mede toegankelijk voor de internationale gemeenschap. Denk aan de serie Zolderkamertjesklassiek, de voorstellingen van Wildpark en de jonge makers van ThinX en Dans mee in Pand P, de dansmiddagen voor de wat oudere bezoekers.

En voor iedereen die zelf wil optreden voor publiek op een gemoedelijke plek is de theaterzaal in Pand P te huur. Bij Pand P houden ze van kunst en cultuur! Van ontroerende voorstellingen, van mensen die voorstellingen maken, van debatten die je wereldbeeld een stukje kleuren. Zij gunnen iedereen inspiratie en vinden dat volwassenen én kinderen kunst moeten kunnen maken en zien.

Wijktheater

Een succesvol wijktheater staat niet op zichzelf, maar is nauw verbonden met de omgeving. Naast Pand P als culturele broedplaats ben je als buurtbewoner ook welkom om door de weeks in een ontspannen omgeving te werken, op zaterdagochtend een kopje koffie te drinken, even met je kind in de speelhoek te duiken of gezellig met je vrienden of familie een hapje te eten in het café.

Zalen Pand P

Pand P Eindhoven beschikt over drie zalen. Een intieme theaterzaal geschikt voor alle uitvoerende podiumkunsten met 105 zitplaatsen voor amateurs en professionals. Met name de hoogte van de theaterzaal, 5,5 meter, is uniek voor alle vlakke vloeren. Daarnaast zijn er twee kleinere ruimtes die voor verschillende doeleinden kunnen worden gebruikt. Denk hierbij aan repetities, lezingen, vergaderingen etc.

Voor iedere gelegenheid zijn deze ruimtes om te toveren tot de geschikte locatie voor verschillende events. De sfeer is intiem, de mogelijkheden van de verschillende ruimtes divers en de medewerkers staan open voor al uw wensen.

Agenda Pand P Eindhoven

Pand P heeft voor ieder wat wils!

bekijk-de-programmering

 

 

Contactgegevens Pand P Eindhoven

Leenderweg 65
5614 HL Eindhoven
t: 040 303 21 70

Website

Leuk om te lezen