Parkgebouw Rijssen

Oosterhofweg 49, 7461 BT Rijssen | 0548 544 140 | Google maps

Parkgebouw Rijssen

Parkgebouw Rijssen
4 -------- (1 stem)
Beoordeling

In Rijssen vindt u al vanaf 1920 het wandelpark. In dit mooie park is het Parkgebouw Rijssen gevestigd. Het gebouw is indertijd opgezet door een jute fabrikant als cultureel centrum.

Verschillende zalen van het Parkgebouw Rijssen

Jaren later werd het gebouw overgenomen door de gemeente Rijssen, en in 1982 is het volledig gerenoveerd en uitgebreid.

Vandaag de dag bestaat het Parkgebouw uit een gemeenschapshuis met vijf zalen, een trouwlocatie en een middelgrote theaterzaal. De theaterzaal van het Parkgebouw heeft een capaciteit van maximaal 500 personen. Jaarlijks is er een gevarieerd aanbod op het gebied van theater: van grote musicalproducties tot babyconcerten, u vindt het in Rijssen allemaal!

Eten en drinken

Wilt u genieten van een compleet avondje uit? Dan zit u bij het Parkgebouw Rijssen goed. De horeca biedt verschillende arrangementen. Bijvoorbeeld het Park Theater Arrangement wat bestaat uit een welkomsdrankje, buffet of diner, koffie of thee met wat erbij in de pauze en na afloop een afzakkertje en een hapje. Komt u met het hele gezin dan is er voor een mooie prijs het Park Familiearrangement met onbeperkt ranja, patat met een snack en uiteraard een ijsje toe.

Op het grootste terras van Rijssen is het heerlijk toeven tijdens alle activiteiten. U komt heerlijk tot rust genietend van het groen, met het speeltuintje naast het terras en de goede bediening.

Speciale voorzieningen Parkgebouw Rijssen

Het theater heeft voorzieningen voor rolstoelen, zoals de rolstoelservice en de rolstoelplaatsen. Goed om te weten is dat deze plaatsen niet via de website te boeken zijn maar dat u contact moet opnemen via de telefoon met het theater zodat u persoonlijk wordt geholpen.

De benedenzaal is voorzien van ringleiding. Voor een optimaal geluid kiest u zoveel mogelijk voor plaatsen in het midden van de zaal.

Agenda

Bent u benieuwd naar de agenda van het Parkgebouw Rijssen? Er staan talloze leuke voorstellingen op de agenda, van een leuke familievoorstelling van Woezel & Pip tot een avondje toneel.

Helaas, er zijn geen video’s beschikbaar.

Op zoek naar video’s? Bekijk het YouTube kanaal van Theaters in Nederland.

Contactgegevens Parkgebouw Rijssen

Oosterhofweg 49 7461 BT Rijssen
E-mail: [email protected]

Website

Hoe beoordeel jij dit theater?

Parkgebouw Rijssen
4 -------- (1 stem)
Beoordeling
Wat bezoekers vinden ... Wat vind je van dit theater?
Sorteren:

Geef als eerste je mening.

Bevestigd
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Bekijk meer
{{ pageNumber+1 }}
Wat vind je van dit theater?

Leuk om te lezen

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link