Helaas, deze voorstelling is afgelopen.

De voorstelling waar je naar zocht speelt niet meer in de theaters.

Klik hier voor het overzicht van huidige voorstellingen

Woezel en Pip theater – Overal vriendjes

Woezel en Pip theater - Overal vriendjes

Woezel & Pip vieren dit seizoen dat ze vijf jaar in de Nederlandse theaters mogen spelen met de spiksplinternieuwe familievoorstelling van Van Hoorne Entertainment ‘Overal vriendjes!’.

Hebben ze eigenlijk nog wel een introductie nodig? De leukste hondjes van het land hebben met de twee voorgaande kindervoorstellingen ‘In de Tovertuin’ & ‘Alles is fijn!’ een overweldigend succes behaald.

Spannende avonturen

Nu in deze heerlijke nieuwe voorstelling ‘Overal vriendjes!’ beleven Woezel & Pip weer spannende avonturen, wordt er natuurlijk gezongen, gelachen en zijn alle vriendjes uit de Tovertuin ook weer van de partij! De Tulpjes zingen, Molletje graaft weer druk in het rond, maar wat is Buurpoes nou aan het doen? ‘Ehm mag dat wel Tante Perenboom?’

Woezel & Pip vinden al spelend en lerend meer en meer vriendjes. Overal vriendjes! Hele theaters vol!

Over Woezel en Pip

Woezel en Pip is de titel van een kinderboekenserie met voorleesverhaaltjes, gecreëerd en bedacht door Guusje Woesthoff-Nederhorst en De Woezels.

Woezel en Pip zijn de namen van twee hondjes die goede vriendjes van elkaar zijn.De boekjes van Woezel en Pip zijn een groot succes binnen het kinderboekensegment, maar de schrijfster, Guusje Nederhorst, heeft zelf dit succes niet meer meegemaakt.Zij is in 2004 overleden aan borstkanker.

Guusje Nederhorst Foudation

In 2007 is door Dinand Woesthoff (echtgenoot van Guusje) een stichting opgericht, de Guusje Nederhorst Foundation, die een blijvende herinnering moet zijn aan de geestelijke moeder van Woezel en Pip. Een gedeelte van de opbrengst van alle ‘Woezel en Pip’-boekjes en -artikelen gaat naar deze stichting en zal worden gebruikt voor kinderen die op wat voor manier dan ook hulpbehoevend zijn. Sinds 2014 heeft de foundation een andere naam gekregen. ”Het vergeten kind’

Alle Woezel en Pip boekjes bevatten 4 tekenverhalen en 4 langere voorleesverhalen. Daarnaast bevat elk boekje een cd met muziek of voorleesverhalen. Sinds een aantal jaren zijn Woezel en Pip ook zeer succesvol in het theater. Theater voorstellingen voor de allerkleinsten staat gegarandeerd voor een succes!

Bekijk ook de website van Woezel en Pip.

Speellijst Woezel en Pip Overal vriendjes

Woezel en Pip hebben door heel Nederland vriendjes en vriendinnetjes. Gaat u ook graag met uw kleine naar het theater? Bekijk de speellijst van deze voorstelling en koop uw kaartje in het theater.

Bron: Van Hoorne entertainment

 

 

Op deze pagina van Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop. 

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.