Parkstad Limburg Theaters Heerlen

Burgemeester van Grunsvenplein 145, 6411 AS Heerlen | 045 571 6607 | Google maps

Parkstad Limburg Theaters Heerlen

Parkstad Limburg Theaters Heerlen vindt u aan het Burgemeester van Grunsvenplein. Dit prachtige theater heette vroeger Stadsschouwburg Heerlen. Het is het grootste theater van Heerlen en sinds het jaar 1999 hoort het samen met het theater in Kerkrade bij de Parkstad Limburg Theaters groep.

Twee theaters

Beide theaters hebben samen één programmering die verdeeld wordt over de twee gebouwen. Vanaf het jaar 2004 is dit theater grondig verbouwd, in 2007 volgde een grote heropening.

Het theater beschikt over drie zalen met elk een andere capaciteit. In de grote RABOzaal is plek voor 1057 toeschouwers, dit is de grootste theaterzaal van de provincie Limburg. De kleinst zaal heet INGzaal en hier kunnen 142 bezoekers terecht. De LIMBURGzaal zit tussen beide zalen in en biedt 362 zitplaatsen, maar ook 1300 staanplaatsen.

De voorstellingen in dit theater in Limburg kennen veel variatie. Van voorstellingen voor kinderen tot de nieuwste shows van bekende cabaretiers zoals Claudia de Breij tot prachtige dansvoorstellingen, er is voor ieder wat wils!

Word Vriend van Parkstad Limburg Theaters

Educatie als investering in de toekomst

Een grote groep Vrienden heeft Parkstad Limburg Theaters inmiddels. Telkens vanaf het nieuwe theaterseizoen ondersteunt u als vriend de educatieve projecten van Parkstad Limburg Theaters. Samen bouwen we aan de theaterbezoekers van de toekomst en wordt het cultuurgoed behouden voor onze (klein-)kinderen. U wordt toch ook vriend?

Voor die steun krijgt u als Vriend veel moois terug! Bekijk hier uw voordelen.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle nieuws over de voorstellingen en activiteiten van Parkstad Limburg theaters. Meld u zich aan voor de nieuwsbrief.

Agenda

Bij Parkstad Limburg Theaters kunt u ieder jaar genieten van een uitgebreide programmering. gaat u bijvoorbeeld gezellig met uw geliefde, met uw kids het is bij uitstek een goede keuze dat u dit theater bezoekt. Zoekt u een musical of muziek voorstelling of liever cabaret? Parkstad Limburg Theaters heeft mogelijkheden genoeg!

Contactgegevens Parkstad Limburg Theaters Heerlen

Burg. v. Grunsvenplein 145 6411 AS Heerlen
Telefoon: 045-5716607
E-mail: [email protected]

Website

Hoe beoordeel jij dit theater?

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.