Helaas, deze voorstelling is afgelopen.

De voorstelling waar je naar zocht speelt niet meer in de theaters.

Klik hier voor het overzicht van huidige voorstellingen

Pieter Derks – Zo Goed Als Nieuw

Pieter Derks - Zo Goed Als Nieuw

Razendsnel en hyperactueel, ‘Dat is Pieter Derks’. Nooit plat, maar met diepgang. Dat is Pieter Derks!

Recensies

Nooit bot, maar altijd scherp. ‘Een verademing,’ vindt de Volkskrant. ‘Verzorgd, actueel, venijnig, literair en muzikaal.’ En NRC: ‘Een vriendelijk ogende, slimme doordenker die niet alleen veel spitse grappen maakt, maar ook een verrassende draai kan geven aan alles dat logisch lijkt.’ De recensies liegen er niet om!

Niet voor niets was hij vorig jaar De Slimste Mens.
Niet voor niets is hij de vaste weekafsluiter bij De Wereld Draait Door.

En ook in zijn nieuwe voorstelling ‘Zo Goed Als Nieuw’ is hij zo goed.

Pieter is vriendelijk van toon, maar zit vol confronterende vragen. Met zijn frisse commentaar op het laatste nieuws. Maar ook met mooie liedjes en fantasierijke verhalen.

Pieter Derks is een cabaretier met ballen.

Altijd fris en gericht op het laatste nieuws, maar ook – wellicht verrassend voor wie hem enkel en alleen als huiscabaretier van De Wereld Draait Door kent – met mooie liedjes en fantasierijke verhalen. Het komt allemaal langs in een vlot en vrolijk tempo. Elke avond zo goed als nieuw.

Speellijst Pieter Derks

Deze voorstelling is afgelopen.

Pieter Derks gaat met zijn voorstelling Z.G.A.N. langs vele theaters in Nederland. Uiteraard gaat een cabaretier langs de Kleine Komedie in Amsterdam maar ook Theater Diligentia, Theater de Lawei en Theater de Schalm in Veldhoven komt Pieter Derks met zijn voorstelling.

Uitverkocht

Veelal zijn veel van Peter Derks zijn voorstellingen snel uitverkocht. Wij raden u aan om de website van Pieter Derks goed in de gaten te houden en u kunt zich bij de theaters veelal aanmelden voor een maillinglist, of voor beschikbare kaarten wegens annuleringen.

Wil je meer weten over Pieter Derks? Bekijk zijn biografie.

Bron: Pieter Derks

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.