Polanentheater Amsterdam

Polanenstraat 174, 1013 Amsterdam | 020 682 1311 | Google maps

Polanentheater Amsterdam

Op zoek naar een oergezellig theater? Dan moet u zeker eens langskomen bij het Polanentheater in Amsterdam.

Polanentheater in de Spaarndammerbuurt

U vindt dit theater in het hart van de Spaarndammerbuurt in onze hoofdstad. Polanentheater straalt een echt warme en intieme sfeer uit, uiteraard gecombineerd met leuke en mooie theatervoorstellingen.

Begrip

Polanentheater is een niet gesubsidieerd theater in handen van Edwin van Veen en Peter Lakke. In de loop der jaren is dit theater uitgegroeid tot een echt begrip in de Nederlandse toneel- en muziekwereld.

Foyer en Theaterzaal.

De foyer is geschikt voor diverse mogelijkheden, heeft u een receptie, partij, feest of wilt u een presentatie geven, bij het Polanentheater kan het. U kunt dit tevens aanvullen met muziek. Daarnaast is er een mogelijkheid voor een warm of koud buffet of een bittergarnituur.

Ook kunt u de theaterzaal huren.

Nieuwsbrief

Maandelijks verzend het Polanentheater een nieuwsbrief. In deze nieuwsbrief staat de maandladder, en eventuele extra aankondigingen van feesten e/o evenementen. Blijf helemaal up to date wat betreft het wel en wee van het Polanentheater. Schrijf u in voor de nieuwsbrief.

Het Polanentheater, daar wilt u toch ook eens genieten van een mooie theatervoorstelling?

Agenda Polanentheater

Een kleine zaal met jaarlijks een hele leuke goed gevulde agenda.

bekijk-de-programmering

 

Contactgegevens Polanentheater

Polanenstraat 174
1013 WC Amsterdam
Tel: 020-6821311
Fax: 020-6845573
E-mail: [email protected]

Website Polanentheater

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.