Recensie De Leer van Fred – Fred van Leer Live!

Trek je witte legging aan! Hartje hartje!

Bij binnenkomst in de Lawei in Drachten worden we warm onthaald. Deze avond gaan wij met een club van 15 dames naar Fred van Leer! Van te voren eten we met ons allen in het theatercafé Hopper. Een heerlijke maaltijd waarna we zo door kunnen lopen naar de uitverkochte theaterzaal.
Alle kaarten voor alle voorstellingen binnen anderhalve dag verkocht, doe dat maar eens na!

Recensie – De Leer van Fred – Fred van Leer Live!

In de zaal knalt de muziek uit de luidsprekers, de sfeer zit er gelijk goed in! Maywood, Abba, van alles is te horen zodat we al lekker mee zingen en op onze stoel wat dansen. Na de nodige selfies en groepsfoto’s gaat het licht uit en begint de voorstelling.

Wat een entree maakt Fred van Leer als hij het podium op komt! Uiteraard willen wij hier niet te veel over verklappen voor degenen die nog heen gaan maar echt respect voor deze man. Een week voor deze voorstelling is Fred van Leer nog geopereerd aan zijn schouder, het was daardoor nog spannen of de voorstelling door kon gaan maar hij stond er! En hoe! Niks te merken van de pijn die hij nog in zijn schouder had.

Lees meer over De Leer van Fred – Fred van Leer Live!

Het kan voorkomen dat je nog niet weet wie Fred van Leer is, daarom doet hij eerst even een korte (lees anderhalf uur) voorstelronde van zichzelf. Bij ons in de zaal was Marloes de enige die niet goed wist wie hij nou is en wat hij voor werk doet. Nadien wist zij dit wel en ik weet wel zeker dat zij nu ook zeker zijn programma’s gaat bekijken! Veelzijdig en een absolute professional.

Het gaat deze avond niet om het publiek maar zij zullen zich er zeker in herkennen, dit was wat Fred van te voren zei en dat was zeker waar.
De lachsalvo’s bleven de gehele avond door de zaal heen schallen, de herkenbaarheid was zeer groot. De do’s en de don’ts op het gebied van mode worden besproken, ook hier zit herkenbaarheid in bij sommige dames. Misschien wel te veel herkenbaarheid bij één dame met maar liefst drie exemplaren van een item van de don’t lijst.

Ongekende humor, expertise en passie voor het vak is wat deze avond maakten wat het was. Een leuke voorstelling waarbij de tranen van het lachen je over de wangen rollen maar je ook zeker nog wat leert.

Bedankt Fred!

Door: Eveline

Leuk om te lezen

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link