Helaas, deze voorstelling is afgelopen.

De voorstelling waar je naar zocht speelt niet meer in de theaters.

Klik hier voor het overzicht van huidige voorstellingen

WE WANT MORE!

WE WANT MORE!

We Want More! is Dé spetterende toegift van het theaterseizoen. Meer muziek, meer zang, meer dans, meer actrices, kortom: meer theater!

We Want More!

De beste en leukste actrices van Nederland trakteren je op een onvergetelijk theaterfeest! Dit is je kans om onder anderen Petra Laseur, Anne-Marie Jung, Peggy Vrijens en Wimie Wilhelm samen te zien schitteren in dé toegift van het theaterseizoen!

Muzikale Komedie

We Want More! is een muzikale komedie vol hilarische taferelen, oud zeer en catchy popsongs. Centraal staat de reünie van een legendarisch meidenkoor en de verwikkelingen die daarop volgen. Tijdens het weerzien -na járen- en de voorbereidingen op het optreden, blijkt dat het leven niet voor alle vrouwen is verlopen zoals gehoopt en door onverwachte onthullingen en ontboezemingen komen de verhoudingen op scherp te staan.

Met een flinke dosis humor worden oude vetes beslecht en wonden opengereten, waarbij niets of niemand wordt ontzien. Het publiek is getuige van deze dag die, niet verwonderlijk, volledig uit de hand loopt. Maar zingen zullen ze, de band is niet voor niets uitgerukt! We Want More! is een snelle, vlijmscherpe en soms ontroerende komedie.

recensie We Want MoreRecensie WE WANT MORE

Wij waren in Schouwburg de Lawei voor de voorstelling WE WANT MORE! WE WANT MORE is Dé spetterende toegift van het theaterseizoen. Meer muziek, meer zang, meer dans, meer actrices, kortom: meer theater!

Lees onzer recensie WE WANT MORE

Cast We Want More!

e.v.a.

Bijgestaan door een live-band zingt het sterrenensemble grote hits van onder andere Prince, Dolly Parton en Bruno Mars, die speciaal voor deze voorstelling opnieuw zijn gearrangeerd. We want more! wordt geschreven door Bodil de la Parra (Ouwe Pinda’s, Powervrouwen) en Margôt Ros (Toren C). Geert Lageveen (Orkater, HEMA de Musical) tekent voor de regie.

Speellijst We Want More!

Deze voorstelling is afgelopen. Geert Lageveen: ‘Ik ben dol op reünies, zeker als de boel escaleert. Tel daarbij op dat ik met de beste actrices van Nederland mag werken: wat een feest!’

We Want More! is exclusief in een aantal theaters in Nederland te zien waaronder in;

Bron: Bos Theaterproducties

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.