Scagon Theater Schagen

Markt 18, 1741 BS Schagen | 0224 297 978 | Google maps

Scagon Theater Schagen

Het complete en knusse theater in de regio Schagen. Scagon theater is het theater waar u onder het genot van een drankje na kunt praten over de geweldige voorstelling die u heeft gezien.

Het Theater

Het theater is gezellig en knus en heeft een capaciteit van 98 zitplaatsen. Sinds 1984 staat het Scagontheater onder het bestuur van een stichting.

Het theater wordt bestuurd en draaiende gehouden door vrijwilligers.
 Deze Scagon medewerkers zorgen voor programmering, technische begeleiding (geluid en licht), barbediening en voorstellingsavonden, schoonmaak, onderhoud, administratie, verhuur, enzovoort.

Theatercafé

Voorafgaand aan de voorstelling of tijdens de pauze genieten van een lekker kopje koffie of een andere consumptie? Dit kan in het gezellige theatercafé van Theater Scagon. Geniet van de prachtige en sfeervolle ambiance in hun eigentijdse café.

De vrijwilligers staan voor u klaar om aan uw wensen te voldoen.

Nieuwsbrief Theater Scagon

Wilt u graag op de hoogte blijven van de ontwikkelingen binnen het theater en nieuws over de diverse voorstellingen? Schrijf u dan nu in voor hun nieuwsbrief zodat u niks mist. Inschrijven kunt u hier doen.

Parkeerfaciliteiten

Wilt u graag van te voren goed voorbereid zijn en weten waar u kunt parkeren? Het theater heeft een aantal opties voor u op een rijtje gezet die u hier kunt bekijken. Zo gaat u goed voorbereid op pad.

Agenda Theater Scagon

Het theater brengt ieder jaar verschillende mooie voorstellingen op de planken.

Contactgegevens

Torenstraat 1 1741 CB Schagen
Telefoon: 0224 – 297 978 / 06 – 12 98 8 666
E-mail: [email protected]

Website

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.