Schaffelaartheater Barneveld

Theaterplein 1, 3772KX Barneveld | 0342 842 848 | Google maps

Schaffelaartheater Barneveld

Een vrij nieuw theater, zo kan het Schaffelaartheater in Barneveld wel genoemd worden. Waar sommige andere theaters al meer dan een eeuw bestaan, bestaat het Schaffelaartheater in 2013 vijf jaar.

De verschillende zalen van Schaffelaartheater Barneveld

Het theater beschikt over een grote zaal met een capaciteit van 578 zitplaatsen, waarvan 162 zitplaatsen op het balkon. In de kleine zaal is een uitschuifbare tribune geplaatst voor ruim 200 personen, de zaal heeft een oppervlakte van 350 m2.

Daarnaast beschikt het Schaffelaartheater over verschillende subzalen en foyers. In dit theater worden voorstellingen in elk genre geprogrammeerd, van familievoorstellingen tot klassieke muziek en van komedie tot ballet. Voor ieder wat wils in het Schaffelaartheater!

Vriend van Jan

Wanneer u vriend van Jan wordt dan steunt u het theater en krijgt u bovendien diverse voordelen.

Als vriend mag u als eerste reserveren voor voorstellingen uit het nieuwe seizoen, mag u naar de exclusieve programmapreview, en mag u kosteloos kaarten ruilen. U helpt bij het behoud en toekomst van het theater.

Vele mensen gingen u voor dus twijfel niet langer en maak snel deel uit van de gezelligste vriendengroep van Barneveld en omstreken.

Agenda Schaffelaartheater

De agenda van het theater is heel veelzijdig.

Op zoek naar video’s? Bekijk het YouTube kanaal van Theaters in Nederland.

Contactgegevens Schaffelaartheater Barneveld

Churchillstraat 74A 3772 KV Barneveld
Telefoon: 0342 – 842 848
E-mail: [email protected]

Website

Hoe beoordeel jij dit theater?

Leuk om te lezen

 

 

 

Theaters in Nederland