Agnietenhof Tiel

Sint Agnietenstraat 2, 4001 NB Tiel | 0344 673 500 | Google maps

Agnietenhof

Schouwburg en filmtheater Agnietenhof is een prachtig theater in Tiel. Het theater beschikt over twee zalen: de grote zaal (circa achthonderd zitplaatsen) en de kleinere Rabozaal (ruim tweehonderdvijftig zitplaatsen).

Programma Agnietenhof

Gedurende het theaterseizoen wordt er een gevarieerd cultureel programma aangeboden. U kunt in Tiel terecht voor de volgende voorstellingen: cabaret, toneel, musical, muziek, muziektheater, klassieke muziek, opera, dans, show, specials, cultuur uit de regio en theatercolleges.

Kom genieten in het Theaterrestaurant!

Voorafgaand aan uw avond in het mooie theater kunt u ontspannen en smakelijk starten in het theaterrestaurant van  Agnietenhof. De kok maakt de meest heerlijke gerechten waarvan u zult genieten. In elk seizoen wisselt de menukaart zodat deze is geïnspireerd op wat dat seizoen te bieden heeft. De kok vindt duurzaamheid, dagverse en pure ingrediënten belangrijk.

Uiteraard zorgen de medewerkers ervoor dat alles op tijd aan u wordt geserveerd zodat u op tijd voor de voorstelling in de zaal zit. Zo kunt u genieten van een complete avond uit.

Agenda

Elk jaar biedt De Agnietenhof een veelzijdig programma aan theatervoorstellingen. Van cabaret tot toneel tot kindervoorstellingen, er is voor ieder wat wils!

Contactgegevens Agnietenhof Tiel

Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof, Tiel
St. Agnietenstraat 2
4001 NB Tiel

E-mail: [email protected]
Tel: 0344 673 500

Website Agnietenhof Tiel

 

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.