Schouwburg Amphion Doetinchem

Hofstraat 159, 7001 JD Doetinchem | 0314 376 000 | Google maps

Schouwburg Amphion Doetinchem

Het Amphion Theater in Doetinchem is al drie keer uitgeroepen tot het beste theater van Nederland!

Dus wilt u een middag of avondje uit in Doetinchem? Het theater van Amphion Cultuurbedrijf biedt een breed programma aan theatervoorstellingen en concerten: cabaret, dans, jeugd en familie, kamermuziek, klassiek concert, musical, muziektheater, opera, revue, show, theaterconcert en toneel.

Maak uw uitje helemaal compleet door vooraf gezellig te tafelen in het centrum van Doetinchem. Het Amphion is tevens de perfecte locatie voor een zakelijk evenement zoals een beurs, symposium, vergadering of congres.

Agenda Amphion Cultuurbedrijf

Het Amphion brengt jaarlijks een zeer gevarieerd programma. Er is echt voor ieder wat wils, van toneel tot cabaret tot dans tot Film in het Amphion Filmhuis.

Contactgegevens Schouwburg Amphion Doetinchem

Hofstraat 159 Telefoon: 0314 – 37 60 00
7001 JD Doetinchem email: [email protected]

Website Schouwburg Amphion Doetinchem

Leuk om te lezen

Op deze pagina van Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop. 

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.