Griffioen Amstelveen

Uilenstede 106, 1183 Amstelveen | 020 598 5100 | Google maps

Griffioen Amstelveen

Het leukste cabarettheater van Amstelveen, dat is natuurlijk De Griffioen! De Griffioen biedt een gezellige theaterzaal met elk jaar zo’n 100 theatervoorstellingen. De grootste cabaretlegendes hebben hier al op het podium gestaan, van Youp van ’t Hek tot Brigitte Kaandorp.

Talent in de Griffioen

Natuurlijk is er ook ruimte voor jong talent, de artiesten staan in de rij om in De Griffioen op te mogen treden. Naast cabaret biedt De Griffioen ook een podium aan dans- en muziekvoorstellingen.

Film kijken in de Griffioen

Ook worden er twee avonden per week de mooiste films vertoond, van oscarwinnaars tot kleine juweeltjes. De Griffioen is dé locatie in Amstelveen voor de beste theatervoorstellingen.

Cursussen

Naast een theater is de Griffioen ook een zeer bekent cursuscentrum. Het cursuscentrum heeft een groot gevarieerde en betaalbare aanbod. Zo zijn er diverse danscursussen (salsa, moderne dans, Hip Hop) of wilt u leren ontspannen met mindfullnes, yoga en meditatie, het kan in de Griffioen. Maar ook op het gebied van zang, beeldende kunst en toneel zit je zeker goed in de Griffioen.

Verhuur de Griffioen

Bent u op zoek naar een betaalbare, centraal gelegen en makkelijk bereikbare locatie voor uw evenement? Ontdek de voordelen van Cultuurcentrum VU, Griffioen! Naast een eigen theater- en cursusprogramma is de Griffioen ook een uitstekende en sfeervolle locatie om een congres, diner, film, theatervoorstelling en nog veel meer te organiseren. De medewerkers vertellen u graag waarom!

Agenda de Griffioen

voorstellingen zijn er veel in de Griffioen. Cabaret, dans, muziek, theatervoorstellingen iedere maand is de agedan goed gevuld voor iedere theaterliefhebber.

Contactgegevens De Griffioen

De Griffioen
Uilenstede 106
1183 AM Amstelveen
Kassa en informatie: 020-5985100
E-mail: cultuur.griffioen@vu.nl

Website

Leuk om te lezen