Schouwburg Cuijk

Grotestraat 62, 5431 Cuijk | 0485 314 344 | Google maps

Schouwburg Cuijk

Schouwburg Cuijk, een gezellig theater in het centrum van Cuijk. Schouwburg Cuijk is een eigentijds ontmoetingscentrum in het Land van Cuijk. de Schouwburg beschikt over diverse zalen, waaronder een middelgrote TheaterZaal, een vlakke vloer SchouwCafé, TheaterCafé, GrandCafé en Sociëteit.

Restaurant Schouwburg Cuijk

Voordat de voorstelling begint kunt u genieten van een heerlijk theaterdiner in het restaurant van Schouwburg Cuijk. Ook wanneer u na de voorstelling nog even wilt napraten kunt u onder het genot van hapje en drankje in de foyer.

Schouwburg Cuijk heeft tevens alles in huis voor recepties, feesten, vergaderingen en andere bijeenkomsten. Ook catering behoort tot de mogelijkheden. Maar buiten dat zijn er diverse voorstellingen waarbij u een onvergetelijke avond zult beleven in Noord-Brabant.

Voorstellingen Schouwburg Cuijk

Alle ruimten in Schouwburg Cuijk bieden een podium aan professionele- en amateurvoorstellingen en concerten, festivals, jazzmiddagen en lezingen.

Ook is Schouwburg Cuijk een uitermate geschikte locatie voor congressen, vergaderingen, presentaties, recepties en feesten.

Kortom: de perfecte plek voor een avond uit, een feest of bedrijfsevenement.

Nieuwsbrief Schouwburg Cuijk

Wilt u op de hoogte gehouden worden van alle activiteiten die Schouwburg Cuijk biedt? Schrijft u zich dan in voor de nieuwsbrief.

Agenda Schouwburg Cuijk

De Agenda van Schouwburg Cuijk staat jaarlijks vol met heel veel voorstellingen in diverse genres. Houdt u van toneel, cabaret, musical of muziek voorstellingen? In Schouwburg Cuijk zit u goed!

bekijk-de-programmering

 

 

Contactgegevens Schouwburg Cuijk

Grotestraat 62, 5431 DL Cuijk
Telefoon 0485 – 31 43 44
E-mail: [email protected]

Website

 

 

 

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.