Schouwburg de Meerse Hoofddorp

Raadhuisplein 3, 2132 TZ Hoofddorp | 023 556 3707 | Google maps

Schouwburg de Meerse Hoofddorp

Begin jaren ’90 verrees aan het Raadhuisplein een modern, groot theatergebouw: Schouwburg De Meerse. Het pittoreske Oude Raadhuis ging twintig jaar lang de synergie aan met dit moedergebouw.

Beide schouwburgen boden alle cultuurliefhebbers gevarieerde voorstellingen.

De explosieve groei van de Haarlemmermeer, met Hoofddorp als kloppend provinciehart, zette zich onvermoeibaar voort en vorig jaar werd daarom een nieuwe uitbreiding afgerond: een spiksplinternieuw cultuurgebouw, waarin Schouwburg De Meerse, de Bibliotheek en Podium Duycker zijn gehuisvest.

Vlakke vloerzaal De Meerse

Behalve het karakteristieke zaaltje van Het Oude Raadhuis en de vernieuwde, grote theaterzaal, heeft De Meerse er een derde podium bij: een vlakke vloerzaal.

Hier zit het publiek feitelijk òp het toneel, want zaal en podium zijn gelijkvloers. Deze intieme setting maakt de optimale theaterervaring compleet. De toeschouwer is samen met de artiest(en) onderdeel van de show.

Agenda Schouwburg De Meerse

Het programma van Schouwburg De Meerse is jaarlijks zeer uitgebreid. Voor de Kleintjes leuke kindervoorstellingen en voor volwassenen in iedere genre een uitgebreide programmering.

Helaas, er zijn geen video’s beschikbaar.

Op zoek naar video’s? Bekijk het YouTube kanaal van Theaters in Nederland.

Contactgegevens

Raadhuisplein 3 2132 TZ Hoofddorp
Algemeen telefoonnummer: 023 – 556 37 00
Telefoon kassa: 023 – 556 37 07
E-mail: info@demeerse.com

Website

Hoe beoordeel jij dit theater?

Leuk om te lezen