SONJA

SONJA

Meer dan veertig jaar waren de talkshows van Sonja Barend op televisie: live, spraakmakend en vaak belangwekkend. Ze werd een icoon voor de Nederlandse televisie, maar achter haar glorieuze carrière ging een hartverscheurend persoonlijk verhaal schuil. 

SONJA

Sonja maakte faam mede omdat ze haar talkshowgasten alles durfde te vragen. Op die manier met haar moeder praten om te horen waarom haar Joodse vader al in het begin van de oorlog was opgepakt bleek onmogelijk. Hij werd in Auschwitz vermoord.
 

Angela Schijf als Sonja

Angela Schijf gaat Sonja Barend, de koningin van de Nederlandse talkshow, vertolken in het toneelstuk: SONJA. De tekst van de voorstelling wordt geschreven door Annet Bremen op basis van Barends bestseller Je ziet mij nooit meer terug waarvan inmiddels75.000 exemplaren zijn verkocht. De voorstelling wordt geregisseerd door Servé Hermans die voor de vierde keer gaat samenwerken met Schijf en geproduceerd door Matthijs Bongertman van Senf Theaterpartners in co-productie met Toneelgroep Maastricht.

Speeldata SONJA

De voorstelling gaat medio december 2024 in première en zal in het hele land te zien zijn.
 
Foto: Govert de Roos

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.