Spant! theater Bussum

Dr. A. Kuyperlaan 3, 1402 SB Bussum | 035 693 3254 | Google maps

Spant! theater Bussum

Spant! theater was in 1969 het eerste theater van Bussum, toen nog ’t Spant genaamd. Het theater werd gebouwd om een podium te bieden aan de plaatselijke toneel-, muziek- en operetteverenigingen. In de jaren zeventig werden hier de eerste professionele voorstellingen geprogrammeerd. Er is een zeer divers aanbod, dat loopt van Bach tot Racoon en van Bløf tot Jochem Myjer.

In het nieuwe millennium kwam er een totale restyling van het theater en werd ook de naam veranderd van ’t Spant naar Spant. Er werd een meer eigentijdse en krachtige uitstraling toegepast. Er kwam ruim baan voor onbegrensde mogelijkheden wat betreft congressen en andere evenementen. Ook werd het cultuuraanbod uitgebreid. Er zijn in Spant! tien zalen te vinden, drie foyers, een theaterrestaurant en een grote algemene ontvangstruimte.

Evenementen

Naast de theatervoorstellingen worden er inmiddels jaarlijks zo’n 200 andere evenementen per jaar georganiseerd in Spant! Het theater biedt voor elke ontmoeting een podium. Of het nu een exclusieve ontmoeting is, een huwelijksfeest of een landelijke bijeenkomst van een groot bedrijf, alles is hier mogelijk. Zowel de grote multinationals als de plaatselijke verenigingen voelen zich hier thuis.

Kunst in Spant! theater Bussum

In de foyers van het theater en in het podium voor kunst kunt u prachtige kunst bekijken. Twee tot drie maal per jaar wisselen de exposities, ze worden samengesteld in samenwerking met de Naardense fotocurator Feiko Koster. Op deze manier krijgen de kunstwerken telkens weer een unieke uitstraling.

Agenda Spant! theater Bussum

Benieuwd wat er op de agenda van Spant! staat? Het aanbod is erg uitgebreid, van cabaretvoorstellingen tot kleinkunst tot musicals. Neem snel een kijkje bij het gehele aanbod!

Contactgegevens Spant! theater Bussum

Dr. A. Kuyperlaan 3
1402 SB Bussum
Telefoon: 035 6933 254
E-mail: [email protected]

Website

Leuk om te lezen

Op deze pagina van Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop. 

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.