Stadsschouwburg Amsterdam

Leidseplein 26, 1017 PT Amsterdam | 020 624 2311 | Google maps

Stadsschouwburg Amsterdam

In het hart van Amsterdam, op het Leidseplein, vindt u het prachtig vormgegeven Stadsschouwburg Amsterdam. Het theater is gebouwd in 1894 en heeft twee zalen: de barokke Grote Zaal en de nieuwe Rabozaal.

De programmering van Stadsschouwburg Amsterdam is actueel en heel divers met topgezelschappen uit binnen- en buitenland. Zo kunt u bij Stadsschouwburg Amsterdam toneel, muziektheater, dans en jeugdtheater zien. Spraakmakende (internationale) voorstellingen gaan hier in première.

Festivals in Stadsschouwburg Amsterdam

Ook presenteert de Stadsschouwburg toonaangevende festivals, waaronder Julidans en het Holland Festival. Voorafgaand aan de voorstelling kunt u in Stanislavski genieten van een speciaal driegangen theatermenu.

U kunt in alle rust genieten van de drie gangen, die anderhalf uur voor aanvang van de voorstelling worden geserveerd. Stanislavski is gevestigd in de Stadsfoyer van de Stadsschouwburg en open van 9.00 uur ’s ochtends tot 01.00 uur ’s avonds. Hier komen kunst, cultuur, gastvrijheid en horeca op een bijzondere manier samen.

Iedereen met een passie voor cultuur, lekker eten en een goed glas wijn of mooie cappuccino is welkom.

Agenda Stadsschouwburg Amsterdam

Benieuwd naar het programma? De Stadsschouwburg Amsterdam zorgt er voor dat u de hele avond zult genieten!

Contactgegevens

Leidseplein 26 1017 PT Amsterdam
Telefoon: 020 – 624 23 11
E-mail: [email protected]

Website

Leuk om te lezen

Op deze pagina van Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop. 

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.