Stadsschouwburg Velsen IJmuiden

Groeneweg 71, 1971 NS IJmuiden | 0900-1505 | Google maps

Stadsschouwburg Velsen

‘UIT zijn en THUIS voelen in de Stadsschouwburg Velsen’, dat is het motto van Stadsschouwburg Velsen. Voor een complete avondje uit bent u bij Stadsschouwburg Velsen aan het juiste adres.

UIT zijn en THUIS voelen in de Stadsschouwburg Velsen

Met een goede bereikbaarheid, gratis parkeergelegenheid vlakbij het theater, prima horecafaciliteiten en de beste theatervoorstellingen.

Rondom die voorstellingen organiseert Stadsschouwburg Velsen graag voor het publiek aantrekkelijke extraatjes als inleidingen, meet & greets, lezingen en afterparty’s. Natuurlijk wil Stadsschouwburg Velsen dat u zich tijdens uw avond UIT bij Stadsschouwburg Velsen ook helemaal THUIS voelt.

Voor iedereen

Dankzij een gastvrije ontvangst, een persoonlijke service en de comfortabele theaterzaal, die ondanks de capaciteit van ruim 700 zitplaatsen nooit haar intimiteit verliest en voor theatermakers en hun toeschouwers blijft voelen als een grote sfeervolle huiskamer. De Stadsschouwburg Velsen is daarmee een prachtige sterke troef in het theateraanbod in Velsen en haar regio.

Agenda Stadsschouwburg Velsen

In de Stadsschouwburg zijn ieder seizoen weer vele voorstellingen te zien, voor jong en oud en in iedere genre.

Contactgegevens

Groeneweg 71
1971 NS IJmuiden
Telefoon: 0900-1505
E-mail: [email protected]

Website 

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.