Stanley Burleson in rockmusical We Will Rock You

Stanley Burleson in rockmusical We Will Rock You[rwp-review-recap id=”0″]

Naast de Amerikaanse superster Anastacia zal ook Stanley Burleson te zien zijn in de geheel nieuwe versie van de rockmusical We Will Rock You.

Stanley Burleson in rockmusical We Will Rock You

Queen leadzanger Freddie Mercury zou op 5 september zijn 73e verjaardag hebben gevierd en op deze bijzondere dag maakte TEC Entertainment bekend dat Stanley Burleson, naast de Amerikaanse superster Anastacia, te zien zal zijn in de rockmusical We Will Rock You. Burleson zal in We Will Rock You de rol van de trouwe assistant van de Killer Queen, Kashoggi op zich nemen.

De geheel eigen, nieuwe versie van de musical van Queen en Ben Elton wordt geheel in het Engels opgevoerd en geproduceerd in samenwerking met Peep Arrow Entertainment. in. De rockmusical is voor een beperkte speelperiode uitsluitend te zien in AFAS Live in Amsterdam. World Forum Theater in Den Haag, Schouwburg Hengelo en MartiniPlaza in Groningen.

De originele versie van We Will Rock You ging op 12 mei 2002 in het Dominion Theatre in de Londense West End in première en was daar meer dan 4.600 voorstellingen te zien. De rockmusical met de muziek van Queen heeft inmiddels meer dan 15 miljoen bezoekers getrokken, in alle zes de continenten en in meer dan 17 landen over de hele wereld.

De première van We Will Rock You is op vrijdag 6 december in Amsterdam.

Foto: BSR Agency

Hoe beoordeel jij deze voorstelling?

[rwp-review id=”0″]

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link