Worldforum Den Haag

Churchillplein 10, 2517 JW Den Haag | 070 306 6366 | Google maps

Worldforum Den Haag

Theater World Forum werd in het verleden het Nederlands Congres Centrum en World Forum Convention Center genoemd. Het is een groot gebouw dat multifunctioneel wordt ingezet. Naast theatervoorstellingen kunt u er ook terecht voor conferenties, congressen, vergaderingen en ook worden er verschillende televisieprogramma’s opgenomen.

Theater World Forum

In 1956 is het gebouw ontworpen in de stijl van het Nieuwe Bouwen, ook wel Functionalisme genoemd.

Architect Jacobus Johannes Pieter Oud heeft het gebouw ontworpen en zijn zoon voltooide na zijn dood de bouw. In 1969 was de officiële opening van het pand. De grote zaal kan zowel grote optredens van bekende popartiesten huisvesten, maar ook een intieme theatervoorstelling komt hier goed tot zijn recht.

World Café

Heerlijk genieten van een drankje voor, tijdens of na de voorstelling? Hiervoor kunt bij World Forum terecht in het World Café. Praat gezellig na en ontmoet hier uw vrienden of kennissen.

Kaartverkoop World Forum

Het World Forum Theater beschikt niet over een eigen kassa. Kaartverkoop gaat uitsluitend via;

  • See Tickets
  • Ticketmaster
  • Nationale Theaterkassa
  • Haags Uitburo

Agenda World Forum

Het World Forum biedt jaarlijks een gevarieerde agenda met groot diversiteit aan voorstellingen. Geniet u altijd erg van de muziekvoorstellingen? Houdt u meer van cabaret? Of zijn musicals echt uw ding?

Theater World Forum zorgt gegarandeerd voor een geslaagd avondje uit in Den Haag!

bekijk-de-programmering

 

 

Contactgegevens Worldforum Den Haag

Churchillplein 10 2517 JW Den Haag
Telefoon: 070 – 306 63 66
E-mail: [email protected]

Website

 

 

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.