Worldforum Den Haag

Churchillplein 10, 2517 JW Den Haag | 070 306 6366 | Google maps

Worldforum Den Haag

Theater World Forum werd in het verleden het Nederlands Congres Centrum en World Forum Convention Center genoemd. Het is een groot gebouw dat multifunctioneel wordt ingezet.

Naast theatervoorstellingen kunt u er ook terecht voor conferenties, congressen, vergaderingen en ook worden er verschillende televisieprogramma’s opgenomen.

Lobby world ForumIn 1956 is het gebouw ontworpen in de stijl van het Nieuwe Bouwen, ook wel Functionalisme genoemd.

Architect Jacobus Johannes Pieter Oud heeft het gebouw ontworpen en zijn zoon voltooide na zijn dood de bouw. In 1969 was de officiële opening van het pand. De grote zaal kan zowel grote optredens van bekende popartiesten huisvesten, maar ook een intieme theatervoorstelling komt hier goed tot zijn recht.

World Café

Heerlijk genieten van een drankje voor, tijdens of na de voorstelling? Hiervoor kunt bij World Forum terecht in het World Café. Praat gezellig na en ontmoet hier uw vrienden of kennissen.

Kaartverkoop World Forum

Het World Forum Theater beschikt niet over een eigen kassa. Kaartverkoop gaat uitsluitend via;

  • See Tickets
  • Ticketmaster
  • Nationale Theaterkassa
  • Haags Uitburo

Vanaf twee uur voor aanvang van de voorstelling kunt u uw gereserveerde kaarten ophalen bij de kassa van het World Forum Theater. Is een voorstelling niet uitverkocht dan kunt u op de avond zelf hier ook terecht voor last-minute kaartverkoop.

Agenda World Forum

Het World Forum biedt jaarlijks een gevarieerde agenda met groot diversiteit aan voorstellingen. Geniet u altijd erg van de muziekvoorstellingen? Houdt u meer van cabaret? Of zijn musicals echt uw ding? Theater World Forum zorgt gegarandeerd voor een geslaagd avondje uit in Den Haag! bekijk-de-programmering

Helaas, er zijn geen video’s beschikbaar.

Op zoek naar video’s? Bekijk het YouTube kanaal van Theaters in Nederland.

Contactgegevens Worldforum Den Haag

Churchillplein 10 2517 JW Den Haag
Telefoon: 070 – 306 63 66
E-mail: [email protected]

Website

Hoe beoordeel jij dit theater?

Leuk om te lezen

 

 

 

Theaters in Nederland