Steun Samen maken we muziektheater Cluedo in Nijmegen

Musical, klassiek en kleinkunst ontmoeten elkaar in een oersterke muziektheatervoorstelling voor verrassende amateurmusici. 

Steun Samen maken we muziektheater Cluedo in Nijmegen

Stichting Heart for Arts vraagt aandacht voor haar crowdfunding-campagne  ‘Steun Samen maken we muziektheater Cluedo in Nijmegen!’ Passie voor zang en theater is voor alle leeftijden en vooral om samen doen. 30 amateurmusici, tussen de 25 en 80 jaar oud, repeteren onder professionele begeleiding maar liefst 15 maanden lang aan: Cluedo!

Een misdadig goed muziektheaterstuk waarbij het publiek het hoofd koel en de kop erbij zal moeten houden… En niets is wat het lijkt. Het thema is misdaad en suspense. Geïnspireerd op het gezelschapsspel Cluedo schreef regisseur Marjolein de Buijzer een lichtvoetig script dat muzikaal omlijst wordt met 13 muziekstukken uit verschillende genres.

Musical, klassiek en kleinkunst in één oersterke muziektheatervoorstelling die zijn gearrangeerd en waarop Nederlandse teksten zijn geschreven. In november 2020 in de Lindenberg verrassen de amateurmusici de bezoekers met een interactieve voorstelling!

Over Stichting Heart of Arts

HEART FOR ARTS werkt met partners in stad en regio de stichting aan de beste zang- en podiumkunsten met (semi-) professionele en ambitieuze amateurmusici. Deze laatste groep krijgt door de professionele begeleiding de ruimte voor creatieve expressie, persoonlijke groei en ontwikkeling.

 “Van beter naar best en van willen naar doen!” Eduard Koekkoek vertelt hierover dat: “Samenwerking en organisatieontwikkeling zijn voor ons belangrijk, want draagvlak in de gemeenschap en gezamenlijke inspanningen maken de lasten nu eenmaal lichter.” Daarom zijn wij ontzettend blij met de steun van donateurs en vrijwilligers. Helpt u ons een handje?

Heart for Arts doet een beroep op de lokale gemeenschap om een donatie te doen om de reeds gemaakte opstartkosten te dekken. Denkt u bijvoorbeeld aan arrangementen, teksten, script en muzikale begeleiding. Helpt u de enorm gemotiveerde cast, vrijwilligers en organisatie een handje in de goede richting? Meer informatie: www.heartforarts.nl

Leuk om te lezen

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link