Stil in Mij – de Musical

Stil in Mij - de Musical

‘Stil in mij’ is een nieuwe Nederlandse musical over vriendschap, verwachtingen en het zoeken naar je identiteit, samengebald in een verhaal dat iedereen zal herkennen in combinatie met bekende Nederlandse popmuziek. De productie, een bewerking op de musical ‘Voor alles een eerste keer’, zal volgend theaterseizoen langs meer dan 40 Nederlandse theaters reizen en gaat in première in Schouwburg De Meerse in Hoofddorp. Voor deze productie zal nauw worden samengewerkt met Martin Buitenhuis van Van Dik Hout. Zij braken in 1994 door met het nummer ‘Stil in mij’, de titel van deze hit sluit inhoudelijk zo aan dat er gekozen is voor een gelijknamige titel van de musical, zo maakt producent Giovanni Sturkenboom van STENT Producties vandaag bekend.

Over Stil in mij – de musical

Vijf twintigers, op de middelbare school waren ze dikke vrienden, maar daarna zijn ze elkaar uit het oog verloren. Nu komen ze samen, alleen niet met zijn vijven… want voor het eerst maken ze mee dat één van hen er niet meer is. En zo komen ook al die andere herinneringen naar boven. ‘Stil in mij’ is een nieuwe Nederlandse musical over vriendschap, verwachtingen en het zoeken naar je identiteit, samengebald in een verhaal dat iedereen zal herkennen, simpelweg omdat we allemaal op zoek zijn. Een verhaal met een lach en een traan en vol heerlijke, bekende Nederlandse popmuziek.

Cast & credits Stil in Mij – de Musical

In Stil in Mij – de Musical spelen onder andere:

  • Ferry Doedens
  • Jeroen C. Molenaar
  • Zoï Duister
  • Dieuwke Tönissen
  • Priscilla Knetemann

De musical wordt geregisseerd door William Spaaij (Annie M.G. Schmidt, De Kleine Blonde Dood, Hairspray en Grease). Producent van de voorstelling is Giovanni Sturkenboom van STENT Producties. De muzikale leiding wordt verzorgd door Marnix Wetzer en daarnaast is er een nauwe samenwerking met Martin Buitenhuis van Van Dik Hout.

De première is op 31 maart 2019 in Schouwburg De Meerse in Hoofddorp en de voorstelling is vanaf maart 2019 door heel Nederland te zien.

Bron + foto’s: StentProducties

 

Speellijst Stil in Mij – de Musical

Stil in Mij zal in meer dan 40 verschillende theaters te bekijken zijn.

Deze voorstelling is afgelopen.

 

 

Op zoek naar video’s? Bekijk het YouTube kanaal van Theaters in Nederland.

 

Hoe beoordeel jij deze voorstelling?

[rwp-review id=”0″]

Leuk om te lezen

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link