Supergaande

Supergaande

Supergaande van je beeldscherm naar het theater!

Supergaande

Supergaande is een waar begrip binnen de Nederlandse popcultuur. Met bijna 1 miljoen abonnees op YouTube en ruim 2 miljoen volgers op TikTok, zijn ze een van de grootste entertainment kanalen van Nederland. Maar Nesim, Qucee, Fraasie en Ta Joela gaan hun vertrouwde omgeving van het internet inruilen voor het toneel…

Supergaande gaat namelijk de theaters in! En ze nemen hun succesvolle formats zoals ‘Supergaande Freestyle’ en ‘Accepteer de Punchline’ mee het podium op. Verwacht een show vol humor, muziek, improvisatie, comedy en heel veel interactie met het publiek.

Speeldata Supergaande

Supergaande komt naar je toe!

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.