Helaas, deze voorstelling is afgelopen.

De voorstelling waar je naar zocht speelt niet meer in de theaters.

Klik hier voor het overzicht van huidige voorstellingen

Sweeney Todd

Sweeney Todd : The demon barber of Fleet Street

Sweeney Todd is slechts vijf weken te zien in DeLaMar in Amsterdam en het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam.

Sweeney Todd : The demon barber of Fleet Street

Sweeney Todd: The demon barber of Fleet Street is een spannende en humoristische musical over liefde, wraak en moord. De muziek en liedteksten zijn van de vorig jaar overleden musicallegende Stephen Sondheim.

Sweeney Todd is een van zijn meest beroemde titels, bekroond met vele prijzen waaronder acht Tony Awards en negen Drama Desk Awards.

In 2008 werd de musical verfilmd door regisseur Tim Burton, met Johnny Depp en Helena Bonham Carter in de hoofdrol. De regie van de nieuwe Nederlandse versie is in handen van Frank Van Laecke.

Sweeney Todd

Aan de hand van de prachtige muziek van musicallegende Stephen Sondheim reis je af naar Sweeney Todds duistere wereld.

Tijdens zijn zoektocht naar wraak maakt deze barbier kennis met Mrs Lovett, een weduwe die haar pasteitjes maar niet verkocht krijgt. Samen bedenken de twee een moordlustig plan dat al hun problemen zou kunnen oplossen… Sweeney Todd: The demon barber of Fleet Street is een spannende en humoristische musical over liefde, obsessie en wraak, vertolkt door een negenkoppig orkest en een absolute sterrencast.

Cast Sweeney Todd

De met acht Tony Awards bekroonde musical Sweeney Todd: The demon barber of Fleet Street met Simone Kleinsma en Hans Peter Janssens in de hoofdrol!

Sweeney Todd is vanaf april 2023 slechts vijf weken te zien in DeLaMar in Amsterdam en het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam.

Bestel snel je tickets!

Producent: Medialane

Leuk om te lezen