’t Barghse Huus ‘s-Heerenberg

Raadhuisstraat 3, 6942 BE Didam | 0316 223 520 | Google maps

't Barghse Huus 's-Heerenberg

Een knus en sfeervol theater, zo mag ’t Barghse Huus in ‘s-Heerenberg wel genoemd worden. ’t Barghse Huus heeft een theaterzaal met daarin 120 comfortabele theaterstoelen.

U kunt hier genieten van theatervoorstellingen maar ook worden er regelmatig films vertoond.

Filmhuis ‘s-Heerenberg

Naast genieten van theatervoorstellingen kunt u in het ’t Barghse Huus ook terecht voor allerlei leuke filmvoorstellingen. Één vaste avond in de week staat er een kwaliteitsfilm geprogrammeerd. Daarnaast worden er nog regelmatig extra films gedraaid en één woensdag in de maand vertonen ze een kinderfilm.

Het aanbod van films is erg divers, van fascinerende documentaires tot aangrijpende drama tot verrassende speelfilms, er is echt voor ieder wat wils. Een kaartje kan worden gekocht voor een vriendelijke prijs. Het is er heerlijk genieten in de comfortabele theaterstoelen.

Ruimte afhuren

Zoekt u een podium voor een product- of bedrijfspresentatie met comfortabele zitplekken voor uw gasten? Of bent u bijvoorbeeld lid van een koor en zoekt u een sfeervolle zaal voor een uitvoering? ’t Barghse Huus kan ook voor dit soort bijeenkomsten afgehuurd worden. Ook is het de ideale ruimte voor bijvoorbeeld een familiereünie, concert, symposium of een try-out. Mogelijkheden genoeg!

Naast het afhuren van de theaterzaal kunnen ook de foyer en het theatercafé afgehuurd worden. Desgewenst kunt u ook de drankjes of gehele catering door de organisatie laten organiseren.

Agenda ’t Barghse Huus ‘s-Heerenberg

’t Barghse Huus heeft een kleinschalig maar erg leuk aanbod als het gaat om theatervoorstellingen. Er komen verschillende genres aan bod, wat dacht u bijvoorbeeld van een grappige cabaretvoorstelling? Ook kunt u hier terecht voor onder andere muziekvoorstellingen en jeugdtoneel.

bekijk-de-programmering

 

Contactgegevens ’t Barghse Huus ‘s-Heerenberg

Willem van den Berghstraat 1
7041 CW ‘s-Heerenberg
Tel. 0316 – 223520
[email protected]

Website

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.