Theater Aan de Slinger Houten

De Slinger 40, 3995 DE Houten | 030 635 1024 | Google maps

Theater Aan de Slinger Houten

Hét centrum voor cultuur in het stadshart van Houten, dat is Theater Aan de Slinger. Dit theater in de provincie Utrecht is in het jaar 2007 gebouwd. Er staat een grote verscheidenheid aan voorstellingen op het podium in Houten.

Van cabaret tot musicals en van muziekconcerten tot dansvoorstellingen, er is echt voor iedereen een leuke en passende voorstelling!

Organisatie Aan de Slinger

Het theater maakt deel uit van de organisatie Aan de Slinger. Dit is de grootste culturele organisatie van Houten. Het is een samenvoeging van KunstAanbod, HoutenXL en Theater Aan de Slinger.

Naast theater biedt de organisatie ook cursussen, educatieve programma’s en culturele projecten op bijzondere Houtense locaties.

Het theater in Houten

Theater Aan de Slinger is een compact en erg sfeervol theater. Naast een theaterzaal zijn er ook nog muzieklokalen en leslokalen voor cultuur- en kunstonderwijs. Onder andere de middelbare school en de muziekschool maken van deze lokalen gebruiken.

Mede hierdoor neemt Theater Aan de Slinger een bijzondere en levendige plek in de Houtense samenleving in. Ook wordt het theater veel gebruikt door amateurverenigingen, zij geven in dit theater hun concert of bijvoorbeeld toneelvoorstelling.

Zakelijke mogelijkheden bij Theater Aan de Slinger

Theater Aan de Slinger is ook de ideale plek voor een zakelijke bijeenkomst. Het theater ligt maar tien kilometer van de stad Utrecht af, naast het treinstation van Houten. Gemakkelijk te bereiken dus! U kunt in het theater terecht voor talloze zakelijke mogelijkheden.

Wat dacht u bijvoorbeeld van het organiseren van congressen, personeelsuitjes, netwerkbijeenkomsten, recepties en vergaderingen? Theater Aan de Slinger kan verschillende arrangementen voor u samenstellen, van 5 tot wel 300 gasten.

Agenda Theater Aan de Slinger Houten

Elk theaterseizoen staan er tientallen leuke voorstellingen op het programma van Theater Aan de Slinger in Houten. Van cabaretvoorstellingen tot dans en van toneelvoorstellingen tot opera’s, er is voor ieder wat wils! Bekijk hieronder de volledige programmering van dit theaterseizoen.

bekijk-de-programmering

 

Contactgegevens Theater Aan de Slinger Houten

De Slinger 40
3995 DE Houten
Telefoon: 030-63 51 024
E-mail: [email protected]

Website

Leuk om te lezen

Op deze pagina van Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop. 

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.