Theater Bellevue Amsterdam

Leidsekade 90, 1017 PN Amsterdam | 020 600 1897 | Google maps

Theater Bellevue Amsterdam

Theater Bellevue, het theater om de hoek van het Leidseplein, op de mooie rustige Leidsekade, staat tegenwoordig vooral bekend als een toegankelijk, warm en sfeervol theater voor toneel, cabaret, muziektheater en unieke Bellevue Lunchtheaterproducties.

Zalen Theater Bellevue

Theater Bellevue beschikt over 3 prachtige zalen; de Grote Zaal, Klein Bellevue en de Paloni Zaal. In de Grote zaal wordt voornamelijk (muziek)theater, dans en mime geprogrammeerd. Klein Bellevue is dé springplank voor voor cabaret- en kleinkunst- en stand-up comedytalent. Al ruim 25 jaar zijn er in de Paloni Zaal voorstellingen van Bellevue Lunchtheater te zien. Een aantal van deze lunchtheatervoorstellingen worden door Theater Bellevue geproduceerd.

Festivals

Theater Bellevue biedt ook ruimte voor toonaangevende festivals, zoals het Holland Festival, Julidans, Nederlands Theater Festival, Amsterdam Fringe Festival en het internationale Pop Arts Festival.

Theatercafé en restaurant

Naast Theater Bellevue vindt u het bijbehorende Theatercafé-Restaurant de Smoeshaan. Dé plek waar u voor een voorstelling kunt lunchen, borrelen of dineren en na de voorstelling kunt nagenieten van de voorstelling. Voor een betaalbare avond theater, bent u hier aan het goede adres!

Agenda Theater Bellevue Amsterdam

Theater Bellevue Amsterdam biedt jaarlijks een gevarieerde agenda met voorstellingen in vrijwel elk denkbare genre.

Contactgegevens

Leidsekade 90 1017 PN Amsterdam
Kassa: 020 – 530 53 01
Kantoor: 020 – 530 53 00
E-mail: info@theaterbellevue.nl

Website

Leuk om te lezen