Theater Cultura Ede

Molenstraat 45, 6712 Ede | 0318 672 800 | Google maps

Theater Cultura Ede

U vindt hier elke maand een aantal zeer afwisselende voorstellingen in verschillende genres. Toneel, theaterconcerten, dansvoorstellingen, slagwerk, wereldmuziek, muziekconcerten, familievoorstellingen, u vindt het allemaal in Theater Cultura!

Elk jaar zijn er zo’n zeventig voorstellingen geprogrammeerd, daar zit dus ongetwijfeld iets van uw gading tussen!

U vindt theater Cultura aan de rand van het centrum van Ede. Naast een theater herbergt het gebouw ook nog een bibliotheek, Cultura Café en er zijn er mogelijkheden voor verhuur. Ook worden er honderden cursussen georganiseerd op het gebied van Muziek, Dans, Theater en Beeldende Kunst.

Agenda Theater Cultura Ede

Contactgegevens Theater Cultura Ede

Molenstraat 45 6711 AW Ede
Telefoon: Tel: 0318 – 672 800

Website

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.