Theater De Avenue Breda

Waterstraat 5, 4811 WZ Breda | 076 520 2100 | Google maps

Theater avenue Breda
 
Midden in het hart van Breda vindt u het mooiste theaterrestaurant dat Brabant rijk is, namelijk Theater De Avenue. Het is gevestigd in een oude schuilkerk die volledig is omgetoverd tot een prachtig theater met de allure van een ouderwetse schouwburg en de gemoedelijkheid van een gezellig restaurant.

Dinnershows

In een sfeervolle en theatrale ambiance geniet u tijdens een Dinnershow van een overheerlijk viergangendiner gecombineerd met top-entertainment op het gebied van humor, zang, dans en cabaret! Een complete avond uit van het hoogste niveau. De dinnershows, die ongeveer vier uur duren, zijn geschikt voor groepen van 2 tot 200 personen.
 
Er worden verschillende dinnershows aangeboden in Theater De Avenue. Geniet van de grootste Nederlandstalige hits uit de Hollandse popgeschiedenis tijdens Groeten uit Holland, of beleef een dinnershow zoals een dinnershow hoort te zijn bij Cirque du Burlesque. Daarnaast worden er nog andere dinnershows aangeboden. Kijk op de dinnershow-agenda op de website www.de-avenue.nl voor het actuele aanbod.
 

Ook voor uw bedrijfsfeest en andere evenementen

De Avenue is een unieke gelegenheid, die uitermate geschikt is voor bijvoorbeeld een bedrijfs- of personeelsfeest, een bedrijfspresentatie, maar ook voor uw bruiloft of receptie!
Een speciaal voor u of uw bedrijf op maat gemaakte dinnershow (vanaf 40 personen) of een spetterend knalfeest compleet met catering en entertainment. Alles is mogelijk in Theater De Avenue.
 
Op aanvraag bieden wij u de mogelijkheid om op elke dag van de week uw feest of evenement in Theater De Avenue te organiseren. Voor informatie en/of reserveringen kunt u contact opnemen met het reserveringskantoor. Maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur bereikbaar via 076 – 2065011 of [email protected]
 

Agenda Theater De Avenue Breda

Bij De Avenue bent u op de juiste plek voor een heerlijk diner gecombineerd met top-entertainment. Neem snel een kijkje in de agenda voor de programmering voor de komende tijd.

bekijk-de-programmering

 

 

Contactgegevens Theater De Avenue Breda

Waterstraat 5
4811 WZ Breda
Tel. nr.: 076 206 50 11
E-mail: [email protected]

Website

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.