Theater De Avenue Breda

Waterstraat 5, 4811 WZ Breda | 076 520 2100 | Google maps

Theater De Avenue Breda

Midden in het hart van Breda vindt u het mooiste theaterrestaurant dat Brabant rijk is, namelijk Theater De Avenue. Het is gevestigd in een oude schuilkerk die volledig is omgetoverd tot een prachtig theater met de allure van een ouderwetse schouwburg en de gemoedelijkheid van een gezellig restaurant.

Dinnershows

In een sfeervolle en theatrale ambiance geniet u tijdens een Dinnershow van een overheerlijk viergangendiner gecombineerd met top-entertainment op het gebied van humor, zang, dans en cabaret! Een complete avond uit van het hoogste niveau. De dinnershows, die ongeveer vier uur duren, zijn geschikt voor groepen van 2 tot 300 personen.

Er worden verschillende dinnershows aangeboden in Theater De Avenue. Geniet van de grootste Nederlandstalige hits uit de Hollandse popgeschiedenis tijdens Groeten uit Holland, of beleef een dinnershow zoals een dinnershow hoort te zijn bij Vivencia. Daarnaast worden er nog andere dinnershows aangeboden. Kijk op de dinnershow-agenda op de website www.de-avenue.nl voor het actuele aanbod.

Ook voor uw bedrijfsfeest en andere evenementen

De Avenue is een unieke gelegenheid, die uitermate geschikt is voor bijvoorbeeld een bedrijfs- of personeelsfeest, een bedrijfspresentatie, maar ook voor uw bruiloft of receptie!

Een speciaal voor u of uw bedrijf op maat gemaakte dinnershow (vanaf 40 personen) of een spetterend knalfeest compleet met catering en entertainment. Alles is mogelijk in Theater De Avenue. Op aanvraag bieden wij u de mogelijkheid om op elke dag van de week uw feest of evenement in Theater De Avenue te organiseren.

Voor informatie en/of reserveringen kunt u contact opnemen met het reserveringskantoor. Maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur bereikbaar via 076 – 2065011 of info@de-avenue.nl

Agenda Theater De Avenue Breda

Bij De Avenue bent u op de juiste plek voor een heerlijk diner gecombineerd met top-entertainment. Neem snel een kijkje in de agenda voor de programmering voor de komende tijd.

bekijk-de-programmering

Helaas, er zijn geen video’s beschikbaar.

Op zoek naar video’s? Bekijk het YouTube kanaal van Theaters in Nederland.

Contactgegevens Theater De Avenue Breda

Waterstraat 5
4811 WZ Breda
Tel. nr.: 076 206 50 11
E-mail: info@de-avenue.nl

Website

Hoe beoordeel jij dit theater?

Leuk om te lezen