Theater de Bussel Oosterhout

Torenstraat 10, 4901 EJ Oosterhout | 0162 428 600 | Google maps

Theater de Bussel Oosterhout

Oosterhout, een gezellige stad in Noord-Brabant en hoofdplaats van de gelijknamige gemeente. De naam ‘Bussel’ is afkomstig van het feit dat er vroeger een bos stond waar het theater nu staat.

Eigentijds theater de Bussel

Het hout uit deze bossen, werd bij elkaar gebusseld. In die tijd had het theater drie vaste medewerkers in dienst, slechts een paar professionele voorstellingen per jaar en veel culturele-, maatschappelijke- en amateuraangelegenheden.

Inmiddels is het culturele centrum (sinds 2001 ‘Theater de Bussel’) uitgegroeid tot een volwaardig eigentijds theater wat fungeert als de culturele huiskamer van Oosterhout. Oosterhout kent onder meer nog een groot overdekt winkelcentrum met diverse leuke winkels waar u zich de hele dag kunt vermaken.

Na het winkelen is het natuurlijk tijd voor wat meer ontspanning. Daar heeft Theater de Bussel in Oosterhout het ultieme programma voor. Jong en oud kunnen zich bij dit theater prima vermaken.

Acties en Activiteiten in de Bussel

Bij Theater de Bussel houden ze u graag op de hoogte van allerlei activiteiten. Wat dacht u van een busreis naar een voorstelling in een ander theater. of wilt u een avondje uit compleet maken? Een diner of borrel het kan bij Theater de Bussel. En bent u op tijd dan krijgt u op vertoon van uw kaartje ook nog eens een leuke korting!

Kassa

Drie kwartier voor aanvang van iedere voorstelling is de kassa van Theater de Bussel geopend. Uiteraard kunt u online ook uw kaarten bestellen.

Agenda Theater de Bussel

Een veelzijdige en leuke programmering ziet u in dit theater. Muziekshows, cabaret, toneelvoorstellingen, u kunt er ieder theaterseizoen een complete programmering verwachten.

Contactgegevens Theater de Bussel

Torenstraat 10 4901 EJ Oosterhout
Telefoon: 0162 – 428 600
E-mail: [email protected]

Website

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.