Theater De Leest Waalwijk

Vredesplein 12, 5142 RA Waalwijk | 0416 331 751 | Google maps

De Leest Waalwijk

Hét theater van Waalwijk en omgeving. Theater De Leest heeft een prachtig foyer en een zaal met 500 stoelen. Bij De Leest zit je altijd dichtbij het podium en de artiest! 

Theater De Leest staat voor een gezellig avondje uit met alles erop en eraan.

Culinair in Theater de Leest

Maak uw avondje uit in het theater helemaal compleet met de culinaire arrangementen van Theater de Leest. Voorafgaand aan elke voorstelling kunt u diverse arrangementen boeken. In samenwerking met twee restaurants kunt u een complete avond verzorgd genieten. En uiteraard kunt u na de voorstelling ook nog genieten van een drankje in de foyer.

Nieuwsbrief Theater de Leest

Wilt u altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws over theater De Leest? Schrijf u dan nu in voor de nieuwsbrief van het theater.

Agenda Theater de Leest

De programmering van Theater de Leest is er voor jong en oud.

bekijk-de-programmering

 

 

Contactgegevens Theater de Leest

Vredesplein 12 5142 RA Waalwijk
Telefoon: 0416-331 751
E-mail: [email protected]

Website

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.