Theater De Leest Waalwijk

Vredesplein 12, 5142 RA Waalwijk | 0416 331 751 | Google maps

De Leest Waalwijk

Hét theater van Waalwijk en omgeving. Theater De Leest heeft een prachtig verbouwde foyer en een zaal met 500 gloednieuwe stoelen.

Bij De Leest zit je altijd dichtbij het podium en de artiest! Dus voor een gezellig avondje uit met alles erop en eraan.

Samen uit in de Leest

Moet u alleen naar het theater, ook dat is bij Theater de Leest geen probleem. Speciaal voor alleengaande theater liefhebbers heeft Theater de Leest diverse voorstellingen in verschillende genres van toneel tot dans en van klassieke muziek tot opera.

U besteld een kaartje en geeft u aan dat u gebruik wilt maken van ‘Samen uit’. Theater de Leest zorgt er dan voor dat u dan een gezellige avond heeft met meer alleengaanden.

Culinair in Theater de Leest

Maak uw avondje uit in het theater helemaal compleet met de culinaire arrangementen van Theater de Leest. Voorafgaand aan elke voorstelling kunt u diverse arrangementen boeken.

In samenwerking met twee restaurants kunt u een complete avond verzorgd genieten. En uiteraard kunt u na de voorstelling ook nog genieten van een drankje in de foyer.

Vriend van De Leest

Wilt u ook graag Theater de Leest een warm hart toe dragen? bent u een theater en film liefhebber? U kunt ook Vriend worden van Theater De Leest. uiteraard levert u dat leuke voordelen op.

Een aantal voordelen op een rij;

• Voorrang bij het bestellen van theaterkaarten
• Vroegboekkorting tijdens de voorverkoop over de meeste voorstellingen (over de normale entreeprijs);
• Als eerste ontvangt u de nieuwe theaterbrochure

Wilt u meer weten om Vriend te worden van Theater de Leest? Bekijk hier meer informatie.

Nieuwsbrief Theater de Leest

Wilt u altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws over theater De Leest? Schrijf u dan nu in voor de nieuwsbrief van het theater.

Jeugd van Theater de Leest

bij theater de Leest zijn kinderen het publiek van de toekomst, want zoals de gezegde zegt: Jong geleerd is oud gedaan! In Theater De Leest kunnen alle kinderen heel wat moois zien en beleven. Na afloop van elke jeugdvoorstelling en film kunnen kinderen aanschuiven aan de knutseltafel in de foyer.

Agenda Theater de Leest

De programmering van Theater de Leest is er voor jong en oud.

bekijk-de-programmering

Helaas, er zijn geen video’s beschikbaar.

Op zoek naar video’s? Bekijk het YouTube kanaal van Theaters in Nederland.

Contactgegevens Theater de Leest

Vredesplein 12 5142 RA Waalwijk
Telefoon: 0416-331 751
E-mail: info@deleest.nl

Website

Hoe beoordeel jij dit theater?

Leuk om te lezen