Efteling Theater Waalwijk

Efteling, Europalaan 1, 5171 KW Kaatsheuvel | 0416 537 777 | Google maps

Efteling Theater Waalwijk

De Efteling biedt meer dan alleen een prachtig attractiepark, voor een leuke familiemusical bent u hier ook aan het juiste adres in het Efteling Theater!

Efteling Theater

U kunt een bezoekje aan het park combineren met het theater, maar het is ook uitstekend mogelijk om alleen het theater te bezoeken.

In de loop der jaren zijn er al verschillende leuke musicals opgevoerd. Wat dacht u bijvoorbeeld van de klassiekers Annie en The Sound of Music? Ook heeft de Efteling eigen producties in het theater zoals;

Pinokkio de sprookjesmusical

Reis mee naar een prachtig Italiaans dorpje waar de vriendelijke timmerman Geppetto woont. Een timmerman die al maanden aan een grote houten pop timmert die hij Pinokkio noemt….

De gelaarsde Kat

Ga mee naar de sprookjeswereld De gelaarsde Kat. De gelaarsde Kat laat zien hoe hij bij een arme molenaarszoon terecht is gekomen.

Lees meer over De gelaarsde Kat

Verhuur Efteling Theater

Het Efteling Theater is ook geschikt voor zakelijke bijeenkomsten en bijvoorbeeld bedrijfsfeesten. Het theater biedt verschillende ruimtes, zoals de hoofdzaal, de foyers en theaterrestaurant Applaus. U kunt in het Efteling Theater sprookjesachtig genieten!

Sprookjesachtig overnachten

In de Efteling valt er echt genoeg te beleven. De Efteling nodigt u graag uit om ook een nachtje te komen slapen in het Efteling Hotel of vakantiepark Efteling Bosrijk

Geniet extra lang van deze betoverende wereld.

Agenda Efteling Theater

Het Efteling Theater is de ideale plek om even heerlijk weg te dromen…

bekijk-de-programmering

 

Contactgegevens Efteling Theater Kaatsheuvel

Efteling Theater
Europalaan 1
5171 KW Kaatsheuvel
Telefoon: 0900 – 01 61 (€ 0,60 per gesprek)

Website

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.