Theater De Lievekamp Oss

Raadhuislaan 14, 5341 GM Oss | 0412 648 922 | Google maps

Hét theater voor Oss en regio, dat is Theater De Lievekamp.

Theater de Lievekamp

Een bezoekje aan De Lievekamp is gezonde spanning en kriebels vooraf en een drankje in het gezellige Theatercafé na afloop, mét natuurlijk onze heerlijke gratis bitterballen! Kom jij ook een bezoekje brengen aan het theater?

Maak je bezoek compleet!

Maak van jouw theaterbezoek een compleet avondje uit met één van de horeca-arrangementen. Bij een voorstelling met een pauze kun je je pauzedrankje al vooraf bestellen. Zo hoef je niet te wachten bij de bar! De horecamedewerkers zorgen ervoor dat je bestelling in de pauze klaarstaan. Na afloop van iedere voorstelling ben je van harte welkom in het Theatercafé voor een drankje en om gezellig na te praten.

Theater De Lievekamp beschikt over drie zalen. De Grote Zaal biedt plaats aan 650 bezoekers en beschikt over een balkon. De sfeervolle Rabo Zaal heeft meerdere gezichten: de zaal is geschikt voor de wat intiemere voorstellingen met tribune of in cafésetting, maar ook als grote vergaderzaal met vlakke vloer of zelfs als feestzaal. Deze theaterzaal biedt 220 zitplaatsen op een geheel inschuifbare tribune. De knusse Marag Zaal is uitermate geschikt voor kleinschalige voorstellingen en try-outs.

Agenda Theater De Lievekamp

Theater De Lievekamp programmeert  zo’n 250-275 voorstellingen per jaar en dat doen ze in allerlei theatergenres, van toneel tot cabaret en van musical tot klassieke muziek en dans, zowel professioneel als lokaal en regionaal.

Voor ieder wat wils!

bekijk-de-programmering

 

 

Contactgegevens Theater De Lievekamp

Raadhuislaan 14
5341 GM Oss
Theaterkassa : 0412 – 64 89 22
E-mail: [email protected]

De Theaterkassa is geopend van dinsdag t/m vrijdag van 12.00 tot 17.00 uur.

Website

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.