Theater De Maagd Bergen op Zoom

Grote Markt 32, 4611 Bergen op Zoom | 0164 280 555 | Google maps

Theater de Maagd Bergen op Zoom

Theater De Maagd ligt in het historische hart van Bergen op Zoom. Theater De Maagd dankt zijn sfeer aan de met internationale architectuurprijzen bekroonde transformatie van kerk tot stadsschouwburg.

Theater de Maagd is een middelgrote theater. De Maagd biedt een professioneel theaterprogramma met meer dan 100 voorstellingen per seizoen en een gewilde locatie voor meetings en events. Ook biedt De Maagd het podium aan cultuur uit de regio.  De foyers geven de bezoeker een extra warm welkom. In de hoefijzervormige zaal ontstaat als vanzelf een interactie tussen publiek en artiest. Overal in het gebouw zie je de schitterend gerestaureerde kerkornamenten als zuilen en glas-in-loodramen.

Bij Theater De Maagd staat de bezoeker centraal.

Inschrijven nieuwsbrief Theater De Maagd

Wilt u ook weten wat er speelt en wat er komt in Theater De Maagd? Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Agenda Theater De Maagd

Theater De Maagd bied een leuk en gevarieerd programma. Ieder theaterseizoen kunt u hier terecht voor talloze leuke en interessante theatervoorstellingen. Wilt u gezellig met de kinderen naar een leuke jeugdvoorstelling, of genieten van een avondje cabaret.

Contactgegevens Theater De Maagd

Grotemarkt 32 4611 NN Bergen op Zoom
Telefoon: 0164 – 280 555

Kleine zaal

Burg. Stulemeijerlaan 3
4611 EH Bergen op Zoom

Website

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.