Theater de Molen Beuningen

Molenstraat 54, 6641 BK Beuningen | 024 677 4160 | Google maps

Theater de Molen Beuningen

In Beuningen in Gelderland vindt u Theater de Molen. Hier kunt u terecht voor een zeer gevarieerd aanbod voor jong en oud. Er treden bijzondere artiesten op met mooie voorstellingen.

Diverse voorstellingen

Enkele jaarlijks terugkerende artiesten bij De Molen zijn Nina de la Croix, Pieter Derks, Carolien Borgers, Mark van de Veerdonk en Max van den Burg.

Ook voor de kinderen zijn er allerhande voorstellingen samengesteld. Er is wat voor kinderen van alle leeftijden, in verschillende genres zoals familievoorstellingen, magisch theaterspel en poppentheater. Graag tot ziens bij Theater de Molen!

Uw bijdrage aan het theater

Zoals in vele gemeentes zal ook de gemeente Beuningen haar financiële bijdrage aan het theater gaan inkorten. Uw steun wordt daardoor belangrijker dan ooit.

En zijn twee pakketten waarmee u het theater kunt steunen, het vriend van pakket en het vriend van plus pakket. Met uw bijdrage maakt u het mogelijk om mooie voorstellingen naar het theater te halen. U kunt zich inschrijven middels het formulier op hun website.

Agenda Theater de Molen

Bent u benieuwd welke voorstellingen u dit jaar in dit theater kunt bekijken? Klik op de button hieronder en u ziet de volledige programmering van dit jaar.

Helaas, er zijn geen video’s beschikbaar.

Op zoek naar video’s? Bekijk het YouTube kanaal van Theaters in Nederland.

Contactgegevens Theater de Molen Beuningen

Molenstraat 54 6641BK Beuningen
Telefoon: 024 – 677 41 60

Website

Hoe beoordeel jij dit theater?

[rwp-review id=”0″]

Leuk om te lezen

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link