Theater de Omval Diemen

Ouddiemerlaan 104, 1111 CL Diemen | 020 600 1897 | Google maps

Theater de Omval Diemen

Theater de Omval is het culturele hart van Diemen met een uitgebreid programma van theater, cabaret, jeugdvoorstellingen, film en muziek.

In Grandcafé Blauw kunt u voor en na de voorstelling terecht voor een drankje en een hapje. Naast de Theaterzaal verhuurt Theater de Omval maar liefst 8 zalen voor cursussen, vergaderingen, congressen, feesten en andere bijeenkomsten.

Grandcafé Blauw

Na de voorstelling nog even nagenieten van een lekker drankje? Dat kan in Grandcafé Blauw. Naast gezellig na borrelen kunt u hier ook werken, studeren, of dineren. In januari is het grandcafé van start gegaan met een lunchroom inclusief cultureel programma. Naast verschillende heerlijke gerechten, koffie met gebak of een drankje met een hapje kunt u bij het grandcafé ook terecht voor diverse gratis workshops en spelen er overdag films.

Zaalhuur

Wilt een geschikte ruimte om een bijeenkomst te organiseren? Dat kan bij Theater de Omval. U kunt kiezen uit 9 verschillende zalen van diverse grootte. Elke zaal heeft diverse faciliteiten zoals draadloos internet, flipover, whiteboard of beamer.

Agenda Theater de Omval

De diverse voorstellingen ziet u jaarlijks in Theater de Omval. In iedere genre en voor iedere theaterliefhebber wordt er jaarlijks een leuk programma samengesteld.

Contactgegevens

Ouddiemerlaan 104 1111 HL Diemen
Telefoon: 020 – 600 18 97
E-mail: [email protected]

Website

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.