Theater de Purmaryn Purmerend

Waagplein 1, 1441 BR Purmerend | 0299 432 205 | Google maps

Theater de Purmaryn Purmerend

In het hart van Purmerend, met vele restaurants en cafés vindt u al 20 jaar een bruisende Theater de Purmaryn voor iedereen!

Uitgebreid Programma

Met een uitgebreide en gevarieerde programmering van ruim 200 voorstellingen en 50 culturele verhuringen bereiken wij 70.000 bezoekers per jaar. Tevens is er een beperkte commerciële verhuur.

Het theaterseizoen start in september en loopt meestal door tot halverwege juli (afhankelijk van de programmering) Tijdens de zomermaanden is er minimaal 6 weken geen programmering en is het theater gesloten.

Route en parkeren

Het theater zit aan het Waagplein, midden in Purmerend. Deze stadskern is een voetgangersgebied en hier geldt een inrijverbod. Het theater ligt op ongeveer 20 minuten rijden van Amsterdam en is met de auto en openbaar vervoer goed te bereiken.

Overdag is er betaald parkeren maar in de avond, met uitzondering van de koopavond, is het parkeren gratis. Voor de route naar het theater kunt u hier klikken.

Steun het theater

U kunt Theater de Purmaryn steunen door VIPP te worden. En nee, dit is geen spelfout maar staat voor Very Important Purmaryn Person.

Er zijn verschillende mogelijkheden om dit in te vullen, van een kleine bijdrage per jaar tot wat meer. Als VIPP heeft u verschillende voordelen. Voor meer informatie hierover kunt u hier terecht.

Programma Theater de Purmaryn

Benieuwd naar alle voorstellingen in het theater? Neem dan snel eens een kijkje op hun programmering.

Helaas, er zijn geen video’s beschikbaar.

Op zoek naar video’s? Bekijk het YouTube kanaal van Theaters in Nederland.

Contactgegevens

Waagplein 1 1441 BR Purmerend
Telefoon: 0299 – 432 205
E-mail: info@depurmaryn.nl

Website

Hoe beoordeel jij dit theater?

[rwp-review id=”0″]

Leuk om te lezen

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link