Theater de Purmaryn Purmerend

Waagplein 1, 1441 BR Purmerend | 0299 432 205 | Google maps

Theater de Purmaryn Purmerend

In het hart van Purmerend, met vele restaurants en cafés vindt u al 20 jaar een bruisende Theater de Purmaryn voor iedereen!

Uitgebreid Programma

Met een uitgebreide en gevarieerde programmering van ruim 200 voorstellingen en 50 culturele verhuringen bereiken wij 70.000 bezoekers per jaar. Tevens is er een beperkte commerciële verhuur. Het theaterseizoen start in september en loopt meestal door tot halverwege juli (afhankelijk van de programmering) Tijdens de zomermaanden is er minimaal 6 weken geen programmering en is het theater gesloten.

Route en parkeren

Het theater zit aan het Waagplein, midden in Purmerend. Deze stadskern is een voetgangersgebied en hier geldt een inrijverbod. Het theater ligt op ongeveer 20 minuten rijden van Amsterdam en is met de auto en openbaar vervoer goed te bereiken.

Overdag is er betaald parkeren maar in de avond, met uitzondering van de koopavond, is het parkeren gratis. Voor de route naar het theater kunt u hier klikken.

Programma Theater de Purmaryn

Benieuwd naar alle voorstellingen in het theater? Neem dan snel eens een kijkje op hun programmering.

Contactgegevens

Waagplein 1 1441 BR Purmerend
Telefoon: 0299 – 432 205
E-mail: [email protected]

Website

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.