Theater de Roode Bioscoop Amsterdam

Haarlemmerplein 7, 1013 HP Amsterdam | 020 625 7500 | Google maps

Theater de Roode Bioscoop Amsterdam

De naam impliceert een bioscoop, maar u kunt hier terecht voor theater, muziek en poëzie. Aan het Haarlemmerplein in Amsterdam vindt u dit honderd jaar oude theater. Het is een intiem theater waar de toeschouwers dicht op de huid van de artiesten zitten.

Roode zondagen

Kenmerken van de Roode Bioscoop zijn de Roode zondagen. Deze reeks zondagmiddagen vinden plaats gedurende drie maanden in de lente en de herfst. Hierop treden gerenommeerde artiesten op, vaak met exclusief materiaal.

Theater de Roode Bioscoop is tevens de vaste speelplek van Theatergroep Flint.

Nieuwsbrief Theater Roode Bioscoop

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws over het programma van de Roode Bioscoop? Meldt u dan aan voor de nieuwsbrief. Theater de Roode Bioscoop: hét podium voor muziek, theater en poëzie!

Verhuur Theater de Roode Bioscoop

Op de dagen dat Theater de Roode Bioscoop geen eigen programmering heeft, wordt de zaal voor andere culturele doeleinden gebruikt, zoals theater- en muziekvoorstellingen en cd- en boekpresentaties.

Theater de Roode Bioscoop heeft een unieke locatie en de authentieke sfeer is daarbij ook zeer geschikt voor foto-shoots, radio- en tvprogramma’s en andere creatieve bijeenkomsten en ontmoetingen. Voor maximaal 70 personen is het theater toegankelijk, en er is ook een mogelijkheid voor het verzorgen van de catering. Theater de Roode Bioscoop is niet geschikt en ook niet beschikbaar voor grote feesten en partijen.

Agenda Theater de Roode Bioscoop

De programmering van de Roode Bioscoop is artistiek, menselijk, innemend, akoestisch, divers en overschrijdt genres. U kunt er terecht voor aantrekkelijke jazz, hartverwarmend muziektheater, scherpe chansons en (modern) klassiek.

Contactgegevens Theater de Roode Bioscoop

Haarlemmerplein 7
1013 HP Amsterdam
Telefoon: 020 6257500

Website

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.