Theater de Storm Winterswijk

Haitsma Mulierweg 11, 7101 Winterswijk | 0543 519 285 | Google maps

Theater de Storm Winterswijk

Theater de Storm is hét theater voor de Achterhoek! Sinds 1898 staat er al een Feestgebouw op deze plek, die toen ook dienst deed als theater. Dit gebouw werd door een windhoos verwoest, waarna er in 1969 een nieuw theater gebouwd werd.

In Theater De Storm Winterswijk

Het theater is ontworpen door architect G.H.M. Holt en bijzonder zijn de wandschilderingen van Matthijs Röling in de zalen.

Voor grote producties kunt u terecht in de grote zaal, waar 609 zitplaatsen zijn. Kleinere producties vinden een plaats in de kleine zaal met een capaciteit van 216 stoelen.

Theater de Storm biedt een gevarieerd aanbod aan voorstellingen, van toneel tot cabaret en van kindervoorstellingen tot klassieke concerten. Gaat uw voorkeur uit naar een bepaald genre zoals cabaret of muziek? Dan zijn de “cocktails” een echte aanrader, hierbij kiest u enkele voorstellingen uit het genre en betaalt u een bijzonder vriendelijke prijs. Kom snel eens langs bij Theater de Storm in Winterswijk!

Nieuwsbrief

Regelmatig verschijnt er een nieuwsbrief van Theater De Storm Winterswijk. Via de website kunt u zich hierop abonneren zodat u op de hoogte blijft van alle voorstellingen en nieuwsberichten over het theater.

Agenda

Elk jaar weer heeft Theater de Storm in Winterswijk een prachtig programma samengesteld. Er is werkelijk voor ieder wat wils, of u nu een liefhebber bent van opera, dans, toneel of bijvoorbeeld graag met de kinderen het theater bezoekt.

Contactgegevens Theater de Storm Winterswijk

Haitsma Mulierweg 11 7101 BX Winterswijk
Telefoon: 0543 – 519 285

Website

Leuk om te lezen