Theater DNK Assen

Weiersstraat 1, 9401 ET Assen | 088 012 8888 | Google maps

De Nieuwe Kolk Assen

DNK is hét podium voor ontwikkeling en ontspanning waar informatie, ervaringen en ontmoetingen een aantoonbare en onmisbare meerwaarde opleveren voor het publiek en relaties in en rond Assen.

Theater DNK

Het theater van DNK heeft twee fantastische theaterzalen, waar je kunt genieten van onder andere opera, musicals, dans, toneel, klassieke muziek en de grote namen van het cabaret.

Bioscoop DNK

De bioscoop van DNK beschikt over vijf zalen met hoogwaardige projectoren en een weergaloos 7.1 geluid. De grootste zaal telt 262 stoelen!

In de bibliotheek van DNK vind je een compleet eigentijds en vernieuwend aanbod van boeken, tijdschriften, kranten, films en muziek en meer. Bovendien beleef je hier mooie evenementen en activiteiten.

Agenda Theater DNK

Het prachtige theater in Assen biedt ook elk jaar een prachtige en veelzijdige programmering. Wat dacht u van een avondje cabaret, dans of toneel? Mogelijkheden genoeg!

Contactgegevens Theater DNK Assen

Weiersstraat 1 | Ingang parkeergarage: Alteveerstraat
9401 ET Assen

Telefoon: 088-0128000
Email: [email protected]

 Bezoek de website

 

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.